Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (21)
 2. 5 tot 7 werkdagen (8)
 3. 8 tot 10 werkdagen (32)
 4. 10 tot 15 werkdagen (15)
Minimale afname
 1. 25 (7)
 2. 50 (16)
 3. 100 (29)
Materiaal
 1. Acryl (3)
 2. Aluminium (4)
 3. Kunststof (10)
 4. Metaal (6)
 5. Overig (23)
 6. Polyester (1)
 7. Siliconen (1)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (61)
 3. 2 kleuren (54)
 4. 3 kleuren (54)
 5. 4 kleuren (54)
 6. Fullcolor (4)
Soorten thermosbekers
 1. Met oor (4)
 2. Zonder oor (9)
Inhoud in ml
 1. 330 ml (1)
 2. 500 ml (15)
 3. 600 ml (3)
 4. 650 ml (4)
 5. 750 ml (6)

Drinkwaren

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkope drinkwaren met een logo of bedrijfsnaam bestelt u uiteraard ook bij De PennenBoer. In ons assortiment bevinden zich bidons, thermosbekers en drinkflessen. Allemaal handige relatiegeschenken waarmee men eenvoudig drinken mee kan nemen. Bidons met een bedrukking worden veel gebruikt tijdens het sporten, drinkflessen worden dagelijks gebruikt voor verschillende dranken en thermosbekers worden ook veelvuldig gebruikt doordat zowel de koude als warme dranken op temperatuur kunnen worden gehouden.

Goedkope drinkwaren eenvoudig met bedrukking vergeven!

Goedkope drinkwaren kunnen eenvoudig door uw bedrijf met een bedrukking worden vergeven. Via De PennenBoer kunt u de drinkwaren niet alleen zeer eenvoudig bekijken, maar ook nog eens bestellen. Het overzicht met goedkope bidons, drinkflessen en thermosbekers lijkt op het eerste gezicht misschien wat overweldigen. Echter kan er met behulp van de filters al snel een juiste selectie worden gemaakt, waardoor alleen de producten overblijven die voldoen aan de door u gestelde criteria. Denk hierbij aan:

 • Een bidon, drinkfles of thermosbeker;
 • De kleur van het artikel;
 • De inhoud (ml) van het artikel;
 • De prijs van het artikel.

Het bedrukken van de goedkope drinkwaren

Het bedrukken van de goedkope drinkwaren kunt u gerust aan de medewerkers van De PennenBoer overlaten. U kunt uiteraard precies doorgeven welke bedrukking u wilt hebben op de bidons, drinkflessen en thermosbeker. Dit kan zeer eenvoudig al worden geüpload op de website. Uiteraard kunt u ook gewoon contact opnemen met één van de medewerkers van De PennenBoer en uw ideeën qua bedrukking of drinkwaar met hen bespreken. Zij denken namelijk graag met u mee en kunnen aan de hand van uw wensen ook een opdracht geven aan onze eigen interne ontwerpstudio.

Het bedrukken van goedkope drinkwaren kan eenvoudig met een logo of bedrijfsnaam, maar is in veel gevallen ook mogelijk in een full colour bedrukking. Doordat goedkope drinkwaren rond zijn, kan er gemakkelijk een bedrukking helemaal rondom worden aangebracht. Dan blijft er dus eigenlijk geen gedeelte van de fles onbedrukt. Dit ontwerp kan in allerlei verschillende en meerdere kleuren worden samengesteld, waardoor er een echte eyecatcher ontstaat.

Contactgegevens van De PennenBoer

Bekijk direct alle drinkwaren in het assortiment van De PennenBoer!

Neem een kijkje bij onze goedkope bidons, goedkope drinkflessen en goedkope thermosbekers!