PERSOONLIJK ADVIES

Bamboe pennen bedrukken

Ben je op zoek naar een duurzaam promotieartikel of relatiegeschenk? Dan zijn bamboe pennen zeker wat voor jouw bedrijf! Bamboe pennen bedrukken kan op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld de bamboe pennen bedrukken op de clip of op de body van de pen. Hier kun je bijvoorbeeld de bedrijfsnaam of logo bedrukken. Een bedrukte bamboe pen uitdelen aan jouw relaties of weggeven als promotieartikel kan een goede manier van branding zijn. Een pen wordt namelijk dagelijks gebruikt. Wanneer de pen wordt gebruikt zal diegene steeds weer opnieuw worden herinnerd aan uw bedrijf door middel van de bedrukking. Daarnaast geven bedrukte bamboe pennen aan dat jij aan het milieu denkt. Bekijk ons assortiment bamboe pennen hieronder en bestel de gewenste pennen eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkoop bamboe pennen bedrukken

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijkere factor binnen het bedrijfsleven. Wanneer je als bedrijf wilt uitstralen dat je duurzaam bent of daarin investeert kun je dit al laten merken in de kleine dingen. Wat dacht je van duurzame bamboe pennen? Bamboe is een ideale grondstof voor een pen. Het materiaal is stevig en erg duurzaam. Bamboe groeit snel en kan vaak geoogst worden. Daarnaast is het ook nog eens biologisch afbreekbaar. Met een bedrukte bamboe pen kun je een geschenk bieden dat er stijlvol en elegant uitziet. Omdat een bamboe pen een andere uitstraling heeft dan de gewone balpen zult u opvallen bij uw relaties. De Pennenboer heeft een breed assortiment bamboe pennen die u kunt bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Bekijk het assortiment en bestel de gewenste pen eenvoudig online.

Assortiment bamboe pennen

Door een bamboe pen te bedrukken kun je de branding van jouw bedrijf versterken. Het lijkt een klein product wat weinig impact heeft, maar hoeveel bedrukte pennen heb jij thuis liggen? Een pen wordt vaak weggegeven en daarna ook meerdere keren gebruikt. Elke keer dat de bedrukte pen gebruikt wordt zal diegene weer herinnerd worden aan jouw bedrijf. Met een bedrukte bamboe pen maak je nog meer indruk. De uitstraling van bamboe pennen is anders en daarmee laat je zien dat duurzaamheid belangrijk is voor jouw bedrijf. Bij De PennenBoer hebben wij een ruim assortiment bamboe pennen die je kunt bedrukken. Zo bieden wij onder andere:

  • Verschillende bamboe pennen
  • Bamboe pen en potlood set
  • Bamboe pen in een bijpassend doosje
  • Touchscreen pennen van bamboe
  • Bamboe pennen set

Bij De PennenBoer kun je de bamboe pennen bedrukken of laten graveren. Je kunt jouw bedrukking laten bedrukken op de body van de pen, maar ook op de clip. Daarnaast is het mogelijk om het doosje van de bamboe pennen of verschillende sets ook te bedrukken. Ga je voor het graveren van een bamboe pen? Dan heb je een mooi en speciaal relatiegeschenk met een luxe uitstraling. Wil je advies? Of heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op! Onze specialisten helpen je graag verder en voorzien jou van advies op maat.

Eenvoudig bestellen bij De PennenBoer

Wil je graag duurzame bamboe pennen laten bedrukken en bestellen? Dat kan heel eenvoudig bij De PennenBoer. Je kiest de gewenste bamboe pen uit en levert de bedrukking aan. Dan ontvangt je van ons een gratis digitale proefdruk. Ga je akkoord met de proefdruk? Dan zullen wij aan de slag gaan met het bedrukken van jouw bamboe pennen en ontvang je die zo snel mogelijk. Is een bedrukte bamboe pen toch niet helemaal iets voor jou? Dan hebben wij nog veel meer duurzame producten. Ook deze producten zijn erg functioneel en zullen goed ontvangen worden door jouw relaties. Heb je vragen, opmerkingen of wil je advies over bamboe pennen of andere producten? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag. Samen met jou zoeken wij het ideale relatiegeschenk of promotieartikel dat bij jouw onderneming past!

Bamboe pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10