PERSOONLIJK ADVIES

Bamboe pennen bedrukken

Bent u op zoek naar een duurzaam promotieartikel of relatiegeschenk? Dan zijn bamboe pennen zeker wat voor uw bedrijf! Bamboe pennen bedrukken kan op verschillende manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld de bamboe pennen bedrukken op de clip of op de body van de pen. Hier kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo bedrukken. Een bedrukte bamboe pen uitdelen aan uw relaties of weggeven als promotieartikel kan een goede manier van branding zijn. Een pen wordt namelijk dagelijks gebruikt. Wanneer de pen wordt gebruikt zal diegene steeds weer opnieuw worden herinnert aan uw bedrijf door middel van de bedrukking. Daarnaast geven bedrukte bamboe pennen aan dat u aan het milieu denkt. Bekijk ons assortiment bamboe pennen hieronder en bestel de gewenste pennen eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkoop bamboe pennen bedrukken

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijkere factor binnen het bedrijfsleven. Wanneer u als bedrijf wilt uitstralen dat u duurzaam bent of daarin investeert kunt u dit al laten merken in de kleine dingen. Wat dacht u van duurzame bamboe pennen? Bamboe is een ideale grondstof voor een pen. Het materiaal is stevig en erg duurzaam. Bamboe groeit snel en kan vaak geoogst worden. Daarnaast is het ook nog eens biologisch afbreekbaar. Met een bedrukte bamboe pen kunt u een geschenk bieden dat er stijlvol en elegant uitziet. Omdat een bamboe pen een andere uitstraling heeft dan de gewone balpen zult u opvallen bij uw relaties. De Pennenboer heeft een breed assortiment bamboe pennen die u kunt bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Bekijk het assortiment en bestel de gewenste pen eenvoudig online.

Assortiment bamboe pennen

Door een bamboe pen te bedrukken kunt u de branding van uw bedrijf versterken. Het lijkt een klein product wat weinig impact heeft, maar hoeveel bedrukte pennen heeft u thuis liggen? Een pen wordt vaak weggegeven en daarna ook meerdere keren gebruikt. Elke keer dat de bedrukte pen gebruikt wordt zal diegene weer herinnert worden aan uw bedrijf. Met een bedrukte bamboe pen maakt u nog meer indruk. De uitstraling van bamboe pennen is anders en daarmee laat u zien dat duurzaamheid belangrijk is voor uw bedrijf. Bij De Pennenboer hebben wij een ruim assortiment bamboe pennen die u kunt bedrukken. Zo bieden wij onder andere:

  • Verschillende bamboe pennen
  • Bamboe pen en potlood set
  • Bamboe pen in een bijpassend doosje
  • Touchscreen pennen van bamboe
  • Bamboe pennen set

Bij De Pennenboer kunt u de bamboe pennen bedrukken of laten graveren. U kunt uw bedrukking laten bedrukken op de body van de pen, maar ook op de clip. Daarnaast is het mogelijk om het doosje van de bamboe pennen of verschillende sets ook te bedrukken. Gaat u voor het graveren van een bamboe pen? Dan heeft u een mooi en speciaal relatiegeschenk met een luxe uitstraling. Wilt u advies? Of heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op! Onze specialisten helpen u graag verder en voorzien u van advies op maat.

Eenvoudig bestellen bij De Pennenboer

Wilt u graag duurzame bamboe pennen laten bedrukken en bestellen? Dat kan heel eenvoudig bij De Pennenboer. U kiest de gewenste bamboe pen uit en levert uw bedrukking aan. Dan ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk. Gaat u akkoord met de proefdruk? Dan zullen wij aan de slag gaan met het bedrukken van uw bamboe pennen en ontvangt u die zo snel mogelijk. Is een bedrukte bamboe pen toch niet iets voor u? Dan hebben wij nog veel meer duurzame producten. Ook deze producten zijn erg functioneel en zullen goed ontvangen worden door uw relaties. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies over bamboe pennen of andere producten? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag. Samen met u zoeken wij het ideale relatiegeschenk of promotieartikel dat bij uw onderneming past!

Bamboe pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10