PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop broodtrommels, lunchbox of brooddoos bedrukken

Goedkoop een broodtrommel of brooddoos bedrukken? Kies dan voor één van de verrassende ontwerpen van De Pennenboer! Hieronder ziet u allerlei verschillende soorten broodtrommels, ook wel lunchboxes of lunchtrommels genoemd. Door de goedkope broodtrommels te bedrukken, geeft u een persoonlijk geschenk aan uw relaties of klanten. Ze kunnen de bedrukte broodtrommel elke dag gebruiken en zullen dan ook bij elk gebruik de bedrukking van uw bedrijf zien. Daarnaast kunnen ook andere mensen de bedrukte broodtrommel zien. Hierdoor kan uw naamsbekendheid vergroten en uw branding versterken. Wilt u ook broodtrommels bedrukken? Bekijk dan ons aanbod hieronder en laat De Pennenboer uw broodtrommels bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Broodtrommels bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer de broodtrommel uit de tas wordt gehaald in de kantine, zullen veel mensen de broodtrommel zien. Hierdoor is het een mooie mogelijkheid om de naamsbekendheid te vergroten door een logo of tekst op de broodtrommel te bedrukken. Het geven van een relatiegeschenk kan de relatie versterken.  Want mensen vinden het leuk om cadeaus te krijgen en zullen met een positieve gedachte aan u en uw bedrijf terug denken. Een bedrukte broodtrommel wordt elke dag gebruikt en daarom een geschikt relatiecadeau! Je wilt natuurlijk niet dat relatiegeschenken nooit gebruikt en gezien worden. Wanneer u broodtrommels laat bedrukken, dan zal de bedrukte broodtrommel veel gebruikt kunnen worden. Wilt u broodtrommels bedrukken voor uw werknemers, klanten of relaties? De Pennenboer helpt u graag met het personaliseren van de broodtrommels. Bekijk ons aanbod en bestel de gewenste broodtrommel eenvoudig online.

Broodtrommels personaliseren voor werknemers of relaties

Zoals gezegd is een broodtrommel een product die dagelijks wordt gebruikt. Twijfelt u nou over een geschikt geschenk voor uw medewerkers of relaties? Laat een broodtrommel personaliseren met naam of ander ontwerp en deel deze uit! Laat deze broodtrommel bedrukken met het logo van uw bedrijf of met de naam van uw relatie of werknemer, daarmee heeft u een mooi geschenk voor uw werknemer of relatie! Broodtrommels bedrukken kan in meerdere kleuren, doordat wij een groot aanbod bieden met ruime keuze. Daarnaast kunt u de broodtrommels bedrukken naar uw wensen! Geef uw relatie of werknemer een blijvende herinnering met een mooi bedrukte broodtrommel. Laat u de broodtrommels bedrukken bij De Pennenboer? Dan bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en van een scherpe prijs.

Zoekt u naar andere geschenken? Dan biedt De Pennenboer diverse mogelijkheden in het brede assortiment. Bekijk bijvoorbeeld onze zomer- of winterartikelen, onze diverse tassen of de pennen en potloden. Want wat is er nou leuker om iets weg te geven en een ander een goed gevoel te geven? Mensen vinden het fijn om iets te krijgen en zich gewaardeerd te voelen. Laat daarom relatiegeschenken of promotieartikelen bedrukken!

Relatiegeschenken bedrukken door De Pennenboer

Door het laten bedrukken van broodtrommels kunt u de klant constant terug laten denken aan uw bedrijf of de relatie die er met het bedrijf is opgebouwd. Elke keer wanneer de bedrukte broodtrommel wordt gebruikt, zal de bedrukking zichtbaar zijn! Elk artikel heeft een andere vorm en kan daardoor niet altijd goed bedrukt wordt met één enkele techniek, daarom beschikken wij over verschillende technieken. De Pennenboer kiest ervoor om gebruik te maken van veel verschillende technieken om de kwaliteit van de bedrukking hoog te houden. U krijgt van ons eerst altijd een gratis digitale proefdruk. Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan we direct voor u aan de slag om alle broodtrommels te bedrukken. Toch nog een kleine aanpassing doen aan het ontwerp? Dit doen wij ook graag voor u! Bij vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Maak uw relatie blij met een bedrukte broodtrommel!

Goedkoop broodtrommels, lunchbox of brooddoos bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10