PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop broodtrommels bedrukken

Goedkoop broodtrommels bedrukken? Kies dan voor één van de verrassende ontwerpen van De PennenBoer! Hieronder ziet u allerlei verschillende soorten broodtrommels, ook wel lunchboxes of lunchtrommels genoemd. Door de goedkope broodtrommels te bedrukken, geeft u een persoonlijk geschenk aan uw relaties of klanten. Ze kunnen deze elke dag gebruiken en zullen dan ook bij elk gebruik de bedrukking van uw bedrijf zien.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Broodtrommels bedrukken bij De Pennenboer

Brood is één van de meest gegeten etenswaren op het werk of op school. Veel mensen nemen het brood mee in een broodtrommel. Wanneer de broodtrommel uit de tas wordt gehaald in de kantine, zullen veel mensen de broodtrommel zien. Een mooie mogelijkheid om de naamsbekendheid te vergroten door een logo of tekst op de broodtrommel te bedrukken. Het geven van een relatiegeschenk kan de relatie versterken. Mensen vinden het leuk om cadeaus te krijgen en zullen met een positieve gedachte aan u en uw bedrijf terug denken. Een broodtrommel wordt elke dag gebruikt, een geschikt relatiecadeau! Je wilt natuurlijk niet dat relatiegeschenken nooit gebruikt en gezien worden. Bestel bedrukte broodtrommels online op De Pennenboer!

Broodtrommel met logo voor uw medewerkers klanten en relaties

Zoals gezegd is een broodtrommel een product die dagelijks wordt gebruikt. Twijfelt u nou over een geschikt geschenk voor uw medewerkers of relaties? Geef een stoere broodtrommel cadeau! Laat deze broodtrommel bedrukken met het logo van uw bedrijf. In onze webshop vindt u broodtrommels waar maar liefs 8 boterhammen in passen en waar uw logo groot op de bovenkant van de broodtrommel geplaatst kan worden. De broodtrommels zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en kunnen in meerdere kleuren bedrukt worden. U kunt de broodtrommels helemaal aanpassen naar uw wensen! Geef uw relatie een blijvende herinnering met een mooi relatiegeschenk. Op zoek naar nog meer relatiegeschenken om weg te geven? Bekijk onze website voor alle mogelijkheden. Wat is er nou leuker om iets weg te geven en een ander een goed gevoel te geven? Mensen vinden het fijn om iets te krijgen en zich gewaardeerd te voelen.

Relatiegeschenken bedrukken door De Pennenboer!

Een broodtrommel krijgen is leuk, maar laat geen herinnering achter. Door het laten bedrukken van de broodtrommels kunt u de klant constant terug laten denken aan uw bedrijf of de relatie die er met het bedrijf is opgebouwd. Elke keer wanneer de relatie de broodtrommel pakt om te gaan lunchen, zullen ze het bedrijfslogo weer zien! Het bedrukken van artikelen doet De Pennenboer met speciale technieken. Elk artikel heeft een andere vorm en kan daardoor niet altijd goed bedrukt wordt met één enkele techniek. De Pennenboer kiest ervoor om gebruik te maken van veel verschillende technieken om de kwaliteit van de bedrukking hoog te houden. U krijgt van ons eerst altijd een gratis digitale proefdruk. Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan we direct voor u aan de slag om alle broodtrommels te bedrukken. Toch nog een kleine aanpassing doen aan het ontwerp? Dit doen wij ook graag voor u! Bij vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Maak uw relatie blij met een bedrukte broodtrommel!

Goedkoop broodtrommels bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super goeie service, site kan iets beter

Jan uit Utrecht

8

Erg mooie caps!

Marijke Stolk uit Diemen

10

Snel en goed geleverd

Michael uit Capelle aan den IJssel

9

vlot, efficiënt en sympathiek

Nicolas Timmermans uit 's-Gravenwezel

10