PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop eco pennen bedrukken

De PennenBoer wil graag zo veel mogelijk mensen blij maken met bedrukte eco pennen. Daarom hebben wij een groot aanbod met goedkope pennen. En niet alleen de standaardpennen, je vindt bij ons ook een gevarieerd assortiment eco pennen om te bedrukken. Bekijk hieronder alle eco pennen en maak gebruik van de filters links op de pagina om de keuze te verkleinen. Door middel van bedrukte eco pennen kun je laten zien dat jij als bedrijf aan het milieu denkt. Hoewel dit een klein artikel is, heeft het toch een grote impact. Want hoeveel pennen liggen er wel niet bij jou op kantoor? Ook al werken we steeds meer achter de computer, een pen wordt veel gebruikt om snel iets te noteren. Daarom zijn eco pennen een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel. Daarnaast zijn de eco pennen van De PennenBoer ook nog eens heel scherp geprijsd! Een keuze gemaakt? Bestellen gaat eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop eco pennen bedrukken bij De Pennenboer

U wilt graag een mooie pen laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Dan heeft u keuze uit heel veel verschillende soorten pennen. Daarnaast moet u ook rekening houden met de klanten en zakelijke relaties waar u de bedrukte pennen wellicht aan uit gaat delen. Want voor hen wordt duurzaamheid een steeds belangrijker aspect. Als bedrijf kunt u zelfs met de kleine dingen laten zien dat u duurzaam bezig bent en aan het milieu denkt. Wanneer u dus een pen wilt laten bedrukken, kies dan voor eco pennen bedrukken. Wilt u eco pennen bedrukken tegen een scherpe prijs? Dan bent u op het perfecte adres! Bij de PennenBoer hebben wij jarenlange ervaring in het bedrukken van eco pennen. U vindt in onze webshop allerlei soorten eco pennen om te bedrukken. Zoals eco pennen met draai-, klikmechanisme of dop. Daarnaast hebben wij ook losse pennen, eco pennen ins een set van twee of een pen met een vulpotlood. Wanneer u eco pennen laat bedrukken bij De Pennenboer heeft u dus keuze genoeg!

Ruime keuze te bedrukken eco pennen

Wij hebben ons assortiment goedkoop eco pennen bedrukken zo vormgegeven dat u een ruime keuze heeft in allerlei soorten materialen. Hierdoor kunt u de meest geschikte eco pennen uitkiezen en laten bedrukken. De meeste eco pennen zijn een combinatie van een milieuvriendelijk materiaal in combinatie met metaal of (biologisch afbreekbaar) plastic. Hierdoor kunt u met de bedrukte eco pennen laten zien dat u als bedrijf duurzaam bezig bent en aan het milieu denkt. Wanneer we het over eco pennen hebben, dan gaat het uiteraard over het materiaal waar de pen van gemaakt is. Door u genoeg keuze te bieden kunt u bij De Pennenboer bedrukte eco pennen komen gemaakt van:

  • bamboe
  • gerecycled papier
  • hout
  • kurk
  • papier
  • tarwestro (het materiaal dat overblijft na het oogsten van de tarwekorrels)

Door een ecologisch product te bestellen, reduceert u de hoeveelheid benodigde plastic voor de productie van pennen. Niet alleen is dit al een heel bewuste keuze. U creëert hiermee bij de ontvanger van de pen extra bewustzijn én diegene zal uw bedrijf extra waarderen, door uw milieubewuste keuze. En zoals u hierboven ziet hoeft dat helemaal niet ten koste te gaan van uw budget, dankzij onze mogelijkheid om goedkoop eco pennen te bedrukken. Door de bedrukte eco pennen zullen de ontvangers van deze pen positief over uw bedrijf zijn. Daarnaast kunnen zij bijvoorbeeld ook aan andere mensen over uw bedrijf gaan vertellen wanneer de bedrukte eco pen gebruikt wordt.

Vragen, advies of een ander product? Bekijk onze website of neem contact op!

Voor eco pennen bedrukken zit u bij De Pennenboer dus op het juiste adres. Wanneer bedrukte eco pennen niet het relatiegeschenk of promotieartikel is dat u zoekt, dan hebben wij nog veel meer keuze. Bekijk dan bijvoorbeeld eens onze eco potloden, bamboe artikelen of onze houten artikelen. Daarmee zit u nog wel in de duurzame kant, maar heeft u toch net wat andere soort artikelen. Daarnaast hebben wij nog veel meer producten in ons assortiment. Bekijk onze website rustig door en bestel de gewenste producten eenvoudig via onze website.

Heeft u vragen over goedkoop eco pennen bedrukken of wilt u graag advies ontvangen? Aarzel dan niet en neem eenvoudig contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk en zo snel mogelijk. Stuur ons een bericht in de chat op onze website, via ons emailadres ([email protected]) of bel ons op het nummer 074-711 0211. Onze medewerkers zullen u zo goed mogelijk op weg helpen. Samen met hen kiest u het juiste geschenk met de juiste bedrukking uit.

Goedkoop eco pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10