PERSOONLIJK ADVIES

Papieren balpennen om te bedrukken

Een bijpassend product bieden wij u aan voor duurzaam ondernemen. Straal met onze relatiegeschenken een duidelijk signaal af dat u met uw organisatie staat voor een betere toekomst. De meest goedkoopste papieren balpennen zijn der mate bijpassend geschikt naast de Eco vriendelijke Notitieboekjes.

De papieren balpen is licht in zijn materiaal en bovenal zeer gemakkelijk recyclebaar, maar ook afbreekbaar. Alle Eco pennen, karton, gerecycled papier en mais zijn eenvoudig afbreekbaar. Snel oplossend en absorberend materiaal op het moment dat de pen bevochtigd wordt.

Niet alleen licht in het materiaal, ook ligt de pen licht in de hand. Met een soepele hand schrijft deze pen gemakkelijk weg.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Papieren balpennen met bedrukking voor jouw bedrijf!

Papieren balpennen met bedrukking zijn ook geschikt voor jouw bedrijf! Vrijwel ieder bedrijf heeft zijn of haar eigen pennen. Nu duurzaamheid en het milieu steeds belangrijker worden bieden papieren balpennen uitkomst. Met een bedrukte papieren balpen geef je jouw bedrijf de juiste uitstraling en kun je ook gewoon gebruik blijven maken van het gemak van een balpen die altijd voor het grijpen ligt.

Bij De PennenBoer vind je verschillende soorten papieren balpennen om te bedrukken. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om ze zonder bedrukking te bestellen. Ook aan papieren pennen kun je nog gemakkelijk je eigen draai geven. Uiteraard is de kleur voornamelijk de bruine papierkleur, maar hier zijn in de meeste gevallen gekleurde clips en drukmechanismen op aangebracht zodat je deze kunt laten aansluiten bij bijvoorbeeld de kleur van jouw huisstijl.

Het bedrukken van papieren balpennen

Het bedrukken van papieren balpennen kan gewoon op dezelfde manier als het bedrukken van de balpennen van kunststof. Je kunt kiezen voor een bedrukking in één kleur, maar ook voor twee, drie en zelfs vier kleuren! Je hebt dus de mogelijkheid een kleurrijk geheel te ontwerpen, maar kunt het ook simpel houden. Net wat past bij jouw bedrijf of het evenement waarvoor je de pennen wil gebruiken.

Het voordeel van bedrukte papieren balpennen bestellen bij De PennenBoer

Het voordeel van bedrukte papieren balpennen bestellen bij De PennenBoer is dat je goedkope papieren balpennen kunt aanschaffen met een bedrukking van goede kwaliteit en een uitstekende service. Onze medewerkers helpen je namelijk graag! Denk hierbij aan het beantwoorden van vragen maar ook het opstellen van een gratis digitale drukproef of zelfs het ontwerpen van een passende bedrukking. Je kunt ze op meerdere manieren bereiken, namelijk:

-       Online chat;

-       Per mail: [email protected];

-       Telefoon NL: 074 711 0211;

-       Telefoon BE: 078 481 648.

Andere relatiegeschenken om te bedrukken bij De PennenBoer

De PennenBoer heeft nog veel meer relatiegeschenken om te bedrukken. Passen de papieren pennen toch niet helemaal bij jouw bedrijf of het doel waarvoor je ze wil gebruiken? Kijk gerust eens bij parker pennen, luxe pennen en bamboe pennen!

Papieren balpennen om te bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10