PERSOONLIJK ADVIES

Zomerartikelen bedrukken

Wanneer de zomer begint worden de meeste mensen blij. Zodra de zon weer meer gaat schijnen en de temperatuur omhoog gaat, kunnen mensen weer lekker buiten zijn. Hierdoor wordt iedereen vrolijk en kunnen veel mensen lekker buiten ontspannen. Want de één gaat lekker naar het strand, de andere lekker naar het zwembad. Hier kunt u als bedrijf ook goed op inspelen. Want u kunt dit aangrijpen om extra reclame voor uw bedrijf te maken. Hoe? Door zomerartikelen te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of eigen ontwerp. Hierbij kunt u denken aan strandlakens, strandballen, petten en uiteraard de zonnebrillen. De ontvanger zal de producten gebruiken waardoor u veel mensen kunt bereiken. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die De Pennenboer te bieden heeft. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online, De Pennenboer helpt graag met zomerartikelen bedrukken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte zomerartikelen uitdelen, talloze mogelijkheden

Wanneer we het over zomerartikelen hebben, dan zijn er heel veel verschillende zomerartikelen die u kunt bedrukken. Want De Pennenboer heeft een ruim assortiment zomerartikelen. Binnen ons assortiment vindt u onder andere frisbees, zonnebrillen, strandballen, strandlakens en nog veel meer. Door ons brede assortiment hebben wij voor iedere relatie, doelgroep en bedrijf een uitstekend zomerartikel beschikbaar. Wanneer u de zomerartikelen laat bedrukken kunnen de ontvangers reclame voor u maken. Wat is er nu mooier dan dat er op het strand diverse strandballen met uw bedrijfsnaam of logo door de lucht vliegen. Of dat u diverse strandlakens of zonnebrillen met uw bedrijfsnaam of logo ziet. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken. Daarnaast kunt u zelf internationaal mensen bereiken. Want een zonnebril of strandlaken wordt bijvoorbeeld ook meegenomen naar het buitenland. Dan kunt u ook in het buitenland potentiële klanten bereiken en wellicht binnenhalen. Daarom kunnen bedrukte zomerartikelen een grote impact hebben op uw bedrijf. Niet alleen voor de branding, maar de bedrukte zomerartikelen kunnen ook de verkopen verhogen.

Zomerartikelen bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u zonnebrillen, strandlakens, strandballen of andere zomerartikelen bedrukken? Dan zit u bij De Pennenboer op het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij al onze producten aan tegen scherpe prijzen. Hierdoor betaalt u niet te veel voor producten van uitstekende kwaliteit. Ongeacht de doelgroep en de gewenste strategie, De Pennenboer heeft het juiste zomerartikel op voorraad. Onze specialisten hebben veel ervaring en zorgen voor de juiste bedrukking. Daarnaast ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukte zomerartikelen eruit komen te zien. Pas wanneer u akkoord geeft op de digitale proefdruk, zullen wij de zomerartikelen bedrukken. Wanneer er nog wat moet veranderen dan kan dat uiteraard ook. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende bedrukte zomerartikelen. Laat daarom uw zomerartikelen bedrukken bij De Pennenboer!

Vragen of advies? Neem contact op!

Heeft u vragen over het bedrukken van zomerartikelen of wilt u advies ontvangen over de te kiezen producten of bedrukking? Onze medewerkers helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Samen met hen zorgt u voor uitstekende bedrukte zomerartikelen om uit te delen aan uw relaties, medewerkers en (potentiële) klanten. Hierdoor kunt u uw naamsbekendheid vergroten en mogelijk meer klanten naar uw bedrijf trekken. Neem eenvoudig contact met ons op via telefoon, mail of via de chat op onze website. Voor het snelste antwoord kunt u het beste de chat gebruiken. Neem anders contact met ons op via:

Zomerartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10