PERSOONLIJK ADVIES

Zomerpakketten

De zomerpakketen zijn uitermate geschikt om je relatie in het zonnetje te zetten! Wij bieden diverse producten om de zomer goed mee te starten. Met altijd de laagste prijzen en goede kwaliteit. Wanneer je kiest voor een zomerpakket kun je het product laten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Hiervoor zorg je voor meer naamsbekendheid, zowel in Nederland als buiten Nederland. Want een grote kans dat jouw relatie het net gekregen zomerpakket meeneemt op vakantie. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze zomerpakketten. Neem dan een kijkje op onze website en bestel eenvoudig.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Zomerpakketten met bedrukking voor jouw bedrijf!

De zomerpakketten bij De PennenBoer zijn geschikt voor elke vakantie! Daarnaast zijn de zomerpakketten een ideaal geschenk voor je bedrijf om je medewerkers in het zonnetje te zetten. De zomerpakketten in ons assortiment zijn erg variërend, word jij dé nieuwe BBQ Chef met een handig BBQ schort of door de 3-delige BBQ-gereedschap set? Kies je ervoor om een balletje te slaan met de tennisset? Of ben je liever aan het vliegeren met de Delta vlieger? Laat je bedrijfsnaam bedrukken op het product en je vliegt letterlijk de wereld over!

Zomerpakketten laten bedrukken bij De PennenBoer!

Wil je jouw zomerpakket laten bedrukken? Dan ben je bij De PennenBoer aan het goede adres. Onze specialisten zorgen voor de juiste bedrukking. Bij de PennenBoer werken wij met diverse druktechnieken. De diverse bedrukkingstechnieken waar mee gewerkt wordt op de zomerpakketten zijn: tampondruk, zeefdruk, gravering of borduring. Daarnaast kun je er voor kiezen om je product te bedrukken met één kleur of meerdere kleuren. Ben je nieuwsgierig geworden hoe jouw gekozen product eruit gaat zien? Wij sturen vrijblijvend een gratis digitale drukproef. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om alvast het resultaat te bekijken. Wil je nog een aanpassing? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jouw product naar wens is! En gaan pas over tot productie, nadat jij akkoord hebt gegeven.

Uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen, goede service en snelle levering!

De zomerpakketen zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Kwaliteit staat bij ons voorop! Bij De PennenBoer kun je een goede service verwachten en een snelle levering! 

Heb je vragen? Of wil je advies ontvangen? Wij helpen je graag verder en kijken met jou naar de mogelijkheden!

Je kunt ons bereiken via:

  • Online chat;

  • Per mail: [email protected];

  • Telefoon NL: 074 711 0211;

  • Telefoon BE: 074 481 648.


Onze specialisten staan elke werkdag van 08:30 - 17:00u voor je klaar.

Ben je op zoek naar andere relatiegeschenken?

Past een zomerpakket toch niet helemaal bij je? De PennenBoer heeft nog veel meer relatiegeschenken! Naast zomerpakketten hebben wij ook handdoeken, petten, katoenen tassen en nog veel meer. Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig je relatiegeschenken voor jouw bedrijf!

Zomerpakketten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10