PERSOONLIJK ADVIES

Sinterklaaspakketten of cadeautjes uitdelen

Sinterklaas wie kent hem niet. Elk jaar keert onze goedheilig man vanuit Spanje naar Nederland. Cadeautjes verspreidend geeft hij wat lekkers en wie stout is de roe. Wel geeft de Sint traktaties toe. Ga goed voorbereid als de Sint op pad. Vergeet je al je relaties dat is toch ook wat. Strooi alle Sint traktaties in het rond. Deze traktaties belanden absoluut niet op de grond. Van de lekkere traditionele speculaaspop met Sints voorraad raakt het nooit op. Wilt u sinterklaaspakketten of cadeautjes bedrukken en weggeven? Dan kunt u zich bij De PennenBoer begeven. Wij bedrukken uw logo of naam. En zo creëert u grote faam.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Sinterklaaspakket voor uw personeel

Wilt u uw personeel wat lekkers geven rond Sinterklaas? Dan kunt u bij De PennenBoer verschillende cadeautjes bedrukken en bestellen. Zorg dat u op tijd bestelt, want voor u het weet is het alweer zover en staat de Sint alweer in ons land. Laat bijvoorbeeld heerlijke chocolade letters bedrukken, kies voor talloze lekkernijen, zorg voor veel strooigoed en verras uw personeel met leuke cadeaus. Wilt u een sinterklaaspakket voor uw personeel samenstellen? Ook dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden een mooi assortiment voor u. Daarnaast kunt u de gehele bedrukking zelf bepalen. Wilt u een persoonlijk geschenk geven? Kies dan voor de bedrukking van de naam of een leuke persoonlijke tekst. Samen met ons kunt u prachtige sinterklaaspakketten voor uw personeel bestellen!

Sinterklaaspakketten samenstellen

Dankzij de ruime keuze is het mogelijk om sinterklaaspakketten samen te stellen voor een groot aantal doelgroepen. Want niet alleen een sinterklaaspakket voor uw personeel is mogelijk, maar ook voor uw relaties, klanten en diverse andere doelgroepen. Door ons assortiment kunt u voor alle doelgroepen sinterklaaspakketten samenstellen. Weet u niet goed welke cadeautjes u moet toevoegen of welke bedrukking u moet kiezen? Onze specialisten helpen u graag met de verschillende mogelijkheden. Samen met ons kunt u sinterklaaspakketten samenstellen voor uw bedrijf. Daarna kunt u de pakketten uitdelen en de relatie met uw klanten, leveranciers, personeel en andere doelgroepen versterken!

Vragen, advies of meer informatie? Neem contact op!

Heeft u vragen of wilt u advies? U kunt ons mailen en bellen, wij willen niets liever dan u tevreden stellen. Bereik het samen met De PennenBoer, meer dan u durft te dromen. Samen zullen wij tot een oplossing komen. Wilt u de rol aannemen als de gulle Sint? U kunt er alles aan doen zodat uw relatie aan u bindt. Wees de gulle gever en de relaties de trouwe afnemer. De PennenBoer helpt u graag verder met de sinterklaaspakketten. Wilt u ook alvast kerstpakketten samenstellen of andere geschenken bedrukken? Bekijk dan onze website!

Sinterklaaspakketten of cadeautjes uitdelen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10