PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte bodywarmers

Bedrukte bodywarmers waren nog nooit zo populair. Niet alleen komt dit doordat een bedrukte bodywarmer lang meegaat en tijdloos is, maar ook door het grote reclamebereik dat u heeft met bedrukte bodywarmers. Als u een grote bedrukking op de achterkant van de bodywarmer laat bedrukken, zal dit zeker de aandacht trekken. Uiteraard zijn er ook nog andere manieren om de bodywarmer te bedrukken. Onze specialisten adviseren u graag, dus neemt u gerust contact met ons op. Onze werknemers staan voor u klaar!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bodywarmers goedkoop bedrukken 

Het goedkoop en kwalitatief bedrukken van bodywarmers is één van de aspecten waarom De PennenBoer bekend staat. Bij ons levert u niet in op de kwaliteit van het bedrukken, maar gebeurt dit tegen een laag tarief. Wij maken gebruik van de juiste bedrukkingstechniek voor de bodywarmer die u heeft uitgekozen. Dit kan de transferdruk zijn, maar ook de zeefdruk. Naast de keuze uit bedrukkingstechnieken die wij voor u maken, heeft u ook nog de mogelijkheid om zelf te kiezen. U kunt de bodywarmers bijvoorbeeld laten borduren voor een extra mooi effect. Bij alle bedrukkingstechnieken kunnen er kleuren worden verwerkt in de bedrukkingen. Bij het borduren is de prijs niet afhankelijk van het aantal kleuren dat er gebruikt wordt. Dit is bij de andere bedrukkingstechnieken wel zo. Bij het borduren van een bedrukking op de bodywarmer wordt gekeken naar het aantal steken dat benodigd is. De medewerkers van De PennenBoer zullen dan ook een speciale offerte opstellen, met daarin de juiste prijs opgenomen voor uw bedrukking. 

Assortiment De Pennenboer: bodywarmers en nog veel meer

Binnen het assortiment van De Pennenboer hebben wij veel keuze bij de bodywarmers. Want u kunt bijvoorbeeld kiezen voor bedrukte bodywarmers met dons, van lichtgewicht, voor heren of dames en gewatteerde bodywarmers. Hierdoor hebben wij voor iedereen wel een geschikte bodywarmer beschikbaar. Echter blijft het hier niet bij. Want De Pennenboer heeft een nog veel breder assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen. Zijn bodywarmers bedrukken niet het geschenk waar u als bedrijf naar zoekt? Wij bieden nog veel meer kleding aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van: broekenrunning en softshell! Daarnaast bieden wij nog veel meer andere categorieën aan. Bekijk ons totale aanbod eenvoudig online en bestel de gewenste producten via de website. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrukking en van topkwaliteit uitziet.

Vragen, opmerkingen of advies? Neem contact op met De Pennenboer!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met De Pennenboer! Contact opnemen met De PennenBoer is erg eenvoudig en kan via de mail en per telefoon. Tijdens kantooruren kunt u zelfs rechtstreeks chatten met één van onze medewerkers. De chat is te vinden op onze website. Hierdoor krijgt u vrijwel direct antwoord op uw vraag. Bellen kan vanuit Nederland en België. Wij leveren aan beide landen en willen daarom goed bereikbaar zijn. Vanuit Nederland belt en mailt u naar: 074 – 711 0211 en [email protected]. Vanuit België belt en mailt u naar 078 – 48 1648 en [email protected]. Onze medewerkers helpen u graag verder. Op uw mail wordt zo snel mogelijk gereageerd met de juiste informatie.

Bedrukte bodywarmers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service tegen een goede prijs

Joep van der Coelen uit Vught

9

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10