Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (10)
  2. 8 tot 10 werkdagen (4)
Minimale afname
  1. 100 (10)
Materiaal
  1. Nylon (4)
  2. Pet-recyclebaar (4)
  3. Polyester (6)
Bedrukking
  1. 1 kleur (12)
  2. 2 kleuren (12)
  3. 3 kleuren (12)
  4. 4 kleuren (12)

Bodywarmer

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bodywarmers | De PennenBoer

De bodywarmer is een tijdloos kledingstuk dat enorm lang meegaat. Daarnaast is dit kledingstuk ook erg functioneel. De bodywarmer wordt gedragen over kleding wanneer het wat kouder is en is ook weer gemakkelijk uit te trekken wanneer het wat warmer wordt. Een bedrukte bodywarmer is het ideale geschenk voor uw werknemers wanneer u eigenaar bent van bijvoorbeeld een bouwbedrijf, tuincentrum of een ander bedrijf waarbij uw werknemers veel buiten komen. De bodywarmer heeft zowel aan de voor- en achterzijde een groot oppervlakte waarop u uw bedrijfsnaam of logo kunt laten drukken. Wanneer uw werknemers de bodywarmer dragen tijdens hun werkzaamheden of onderweg is het bedrijfslogo altijd zichtbaar voor uw klanten en trekt het de aandacht van voorbijgangers op allerlei plekken. Dit betekent reclame voor uw bedrijf en ook bent u er zeker van dat uw werknemer er altijd warm bijloopt.

 

Online bedrukte bodywarmers bestellen

De PennenBoer biedt u een ruim assortiment aan bodywarmers die wij met uw bedrijfsnaam of logo kunnen bedrukken. Het assortiment bestaat uit verschillende modellen voor dames of heren, gemaakt van diverse materialen en allen in verschillende kleuren. U kiest eerst voor het type bodywarmer dat u wilt laten bedrukken. Vervolgens geeft u aan wat u precies op de bodywarmer wilt laten drukken en in welke kleur. De prijs is afhankelijk van het aantal kleuren dat er gebruikt worden. De PennenBoer maakt voor het bedrukken van bodywarmers gebruik van diverse technieken waaronder zeefdruk en transferdruk. Het is zelfs mogelijk om de bodywarmers te laten borduren, dit geeft het kledingstuk een extra mooi effect. Bij het borduren van een logo of tekst op de bodywarmer is de prijs afhankelijk van het aantal steken dat nodig is. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u uw bestelling plaatsen. De PennenBoer zal vervolgens een speciale offerte voor u opstellen zodat u precies weet wat uw bestelling zal gaan kosten. Gaat u akkoord met de prijs, dan zal uw bestelling worden bedrukt en zo snel mogelijk aan u geleverd worden.

 

Ruim assortiment aan relatiegeschenken

Naast bodywarmers kunt u bij de PennenBoer terecht voor vele andere producten die geschikt zijn om cadeau te geven aan uw werknemers of uw relaties. De cadeaus kunt u allen laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Op onze website vindt u het aanbod gesorteerd per categorie. Zo bieden wij andere kledingstukken aan die u kunt laten bedrukken maar ook kantoorartikelen, seizoen gerelateerde artikelen en nog veel meer. Bekijk het aanbod online en kies het relatiegeschenk dat bij uw bedrijf past. Heeft u vragen of hulp nodig, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!