PERSOONLIJK ADVIES

Hoodie, sweater en trui bedrukken

Wilt u een geschenk bedrukken dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden? Dan kunt u overwegen om een sweater, hoodie of trui te bedrukken. Want een bedrukte trui, hoodie of sweater kan bijvoorbeeld aan uw relaties of klanten gegeven worden. Echter is het ook een uitstekend geschenk voor uw werknemers. Staan zij bijvoorbeeld voor uw bedrijf op een beurs? Of zijn ze veel op pad? Dan kan een bedrukte sweater, trui of hoodie zeker van pas komen. Laat daarom truien, sweaters of hoodies bedrukken en deel ze uit of zet ze in binnen uw eigen bedrijf! De Pennenboer helpt u hier graag bij!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Truien bedrukken | De Pennenboer

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel dat u voor meerdere doeleinden kunt inzetten? Overweeg dan eens om een trui te laten bedrukken bij De Pennenboer! U kunt een trui laten bedrukken om deze vervolgens weg te geven als relatiegeschenk aan uw medewerkers, klanten of relaties. Met een bedrukte trui zal u ze niet alleen erg blij maken, maar promoot u tegelijkertijd uw bedrijf onder uw relaties! Niet alleen zijn bedrukte truien een leuk relatiegeschenk om weg te geven, maar u kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken als werkkleding of promotiemateriaal. Op deze manier stralen uw medewerkers een saamhorigheid uit én is het meteen duidelijk wie men kan aanspreken over uw bedrijf. Ook als u binnenkort een evenement of beurs heeft gepland, kunt u bedrukte truien goed gebruiken. In onze webshop kunt u eenvoudig truien bedrukken met uw eigen ontwerp. Wacht dus niet langer en laat eenvoudig een trui bedrukken bij De Pennenboer!

Een trui of vest bedrukken met uw eigen ontwerp

Het assortiment truien & vesten van De Pennenboer is zeer uitgebreid. In onze webshop heeft u keuze uit truien voor zowel heren als dames. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit truien, vesten, hoodies en pullovers in verschillende kleuren. Al onze truien kunnen worden voorzien van bedrukking, die u geheel naar eigen wens kunt ontwerpen. U kunt een trui bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een andere tekst. Ook een combinatie van een logo en tekst is mogelijk! Als u zelf een ontwerp heeft, dan krijgt u van ons gratis een digitale proefdruk. Op deze manier weet u van tevoren precies hoe het eindresultaat zal zijn en kunt u eventueel nog aanpassingen maken. Als u akkoord gaat met de proefdruk, gaan wij aan de slag met het bedrukken van de champagneglazen.

Eenvoudig & voordelig relatiegeschenken bedrukken

Wilt u eenvoudig een trui laten bedrukken met uw eigen ontwerp, om deze vervolgens te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres! Niet alleen voor truien kunt u bij ons terecht, maar ook voor andere relatiegeschenken en promotieartikelen zit u bij De Pennenboer goed! Alle artikelen in onze webshop zijn geschikt voor bedrukking. Bent u benieuwd naar onze andere artikelen? Bekijk dan eens onze webshop! Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen!

Hoodie, sweater en trui bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10