Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (20)
Minimale afname
  1. 100 (20)
Materiaal
  1. Katoen (17)
  2. Polyester (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (20)
  2. 2 kleuren (20)
  3. 3 kleuren (20)
  4. 4 kleuren (20)
Soorten polo's
  1. Lange mouw (1)

Truien & vesten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte truien en vesten, een zeer uitgebreide categorie in de webshop van De PennenBoer. Het bedrukken van truien en vesten wordt vaak onderschat door bedrijven. Waar men toch vaak grijpt naar het bedrukken van pennen en dergelijke, omdat dit vertrouwd is, wordt daardoor het bedrukken van truien en vesten sterk onderschat. U geeft namelijk een zeer functioneel geschenk weg, wanneer u kiest voor het bedrukken van truien en vesten. Daarnaast bent u bij De PennenBoer altijd aan het juiste adres voor goedkope relatiegeschenken met een uitgebreide service! 

Eigen bedrukte truien en vesten met een bedrukking, wanneer u deze op voorraad heeft zult u zien dat mensen erg geïnteresseerd zijn in deze relatiegeschenken. U heeft zelf verschillende mogelijkheden en kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om deze alleen te lenen aan medewerkers bij bijzondere evenementen. Uiteraard kunt u ook iedere werknemer voorzien van een eigen trui met bedrukking of een eigen vest met bedrukking. Bij De PennenBoer kunt u immers rekenen op een scherpe prijs. 

Het bedrukken van uw eigen truien en vesten!

Het bedrukken van uw eigen truien en vesten is iets waarbij u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken. De PennenBoer neemt deze taak namelijk graag uit handen en zorgt ervoor dat dit proces goed wordt begeleid in de drukkerij en aan de ontwerptafel. U ontvangt van De PennenBoer een digitale proefdruk. Hierop is de trui of het vest te zien dat u heeft uitgekozen en is de bedrukking digitaal aangebracht in de kleuren die u heeft doorgegeven en ook op de positie waar hij echt zal worden aangebracht. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven aan onze medewerkers of u tevreden bent met dit ontwerp. Mocht dit niet zo zijn, dan gaan zij hiermee uiteraard voor u aan de slag! 

Benader De PennenBoer!

Benader De PennenBoer gerust met al uw vragen! Zij staan iedere werkdag voor u klaar vanaf half negen tot vijf uur en u kunt zelf een communicatiekanaal uitkiezen:

·      074 – 711 0211;

·      [email protected]

·      online chat.

Nog veel meer kleding voor u om te bedrukken!

Naast truien en vesten hebben wij nog veel meer kleding die u kunt bedrukken, zoals: jassen, overhemden en polo’s. Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden of neem een kijkje in onze webshop.