Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (10)
 2. 5 tot 7 werkdagen (9)
 3. 8 tot 10 werkdagen (29)
 4. 10 tot 15 werkdagen (11)
Minimale afname
 1. 25 (9)
 2. 50 (5)
 3. 100 (19)
Materiaal
 1. Kunststof (23)
 2. Metaal (10)
 3. Overig (13)
Bedrukking
 1. 1 kleur (55)
 2. 2 kleuren (46)
 3. 3 kleuren (45)
 4. 4 kleuren (45)
 5. Fullcolor (9)
Soorten
 1. Koptelefoons (28)
 2. Oordopjes (26)

Koptelefoons

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Koptelefoons met een bedrukking zijn ontzettend populair. Veel mensen luisteren dagelijks via een smartphone, tablet of laptop naar muziek of radio. Met een bedrukte koptelefoon van uw bedrijf kunt u dus een grote doelgroep bereiken. U heeft de mogelijkheid om een geheel nieuwe doelgroep kennis te laten maken met uw bedrijf en/of product(en), maar u kunt de bedrukte koptelefoons juist ook vergeven aan een doelgroep dat al bekend is bij uw bedrijf, als klein presentje. 

Koptelefoons met bedrukking & accessoires

Koptelefoons met bedrukking bestelt u snel in de webshop van De PennenBoer. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de koptelefoons met bedrukking zelf, maar ook voor accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

·      een geschenkverpakking;

·      een bewaardoos;

·      een splitter;

·      een snoercassette. 

De bedrukte koptelefoons kunnen prima alleen worden vergeven. Heeft u budget over of geeft u de ontvanger graag iets extra’s, dan kunt u ook een keuze maken uit ons ruime assortiment met accessoires. Onze medewerkers helpen u hier uiteraard ook graag bij. 

Het bedrukken van koptelefoons

Het bedrukken van koptelefoons is voor De PennenBoer erg eenvoudig. Wij voeren dit immers al jarenlang uit en weten dan ook precies welke bedrukkingstechniek wij moeten koppelen aan welk artikel, voor een optimaal resultaat. U kunt een koptelefoon van verschillende bedrukkingen voorzien, door bijvoorbeeld het ene oor op een andere manier te bedrukken als het andere oor. Daarnaast kan de bedrukking ook verschillen, wanneer u bijvoorbeeld een groot aantal besteld. U kunt deze bestelling dan opdelen in verschillende aantallen, die allemaal op een andere manier bedrukt kunnen worden. Op deze manier is er veel verscheidenheid in de bedrukkingen op de koptelefoons en kunt u deze ook gemakkelijk op verschillende momenten inzetten. 

Contact opnemen met De PennenBoer

De PennenBoer is gemakkelijk te bereiken. Iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur kunt u al uw vragen neerleggen bij onze medewerkers, via: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      de online chat. 

Naast bedrukte koptelefoons uiteraard nog veel meer!

In de webshop van De PennenBoer vindt u naast bedrukte koptelefoons uiteraard nog veel meer, namelijk: linialen, documentenmappen en rekenmachines. Plaats gerust een bestelling met verschillende producten uit onze webshop!