PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope koptelefoons bedrukken

Zoekt u een leuk geschenk dat opvalt, maar in deze tijd ook goed gebruikt kan worden? Laat dan koptelefoons bedrukken. Want tegenwoordig zien we ze weer steeds vaker tevoorschijn komen, de koptelefoons. Daarom is een koptelefoon bedrukken ook een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel. Ook is een bedrukte koptelefoon te gebruiken voor een groot aantal doelgroepen. Want een koptelefoon kan gebruikt worden voor het luisteren naar muziek of boek, kijken van een film of het bijwonen van een online vergadering. Kortom, veel mensen kunnen een bedrukte koptelefoon gebruiken. Laat daarom koptelefoons bedrukken bij De Pennenboer en deel deze uit. Daarnaast wordt er ook reclame gemaakt voor uw bedrijf wanneer de bedrukte koptelefoon gedragen wordt. Een win-win situatie dus!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Koptelefoons bedrukken bij De Pennenboer

Er zijn veel verschillende relatiegeschenken en promotieartikelen verkrijgbaar, zo ook in de webshop van De Pennenboer. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk wat past bij deze tijd? Kies dan voor een bedrukte koptelefoon. In onze online webshop vindt u koptelefoons van uitstekende kwaliteit. Hoewel de prijzen laag zijn, leveren deze artikelen niet in op kwaliteit en kunt u alsnog genieten van eersteklas geluid. Laat daarom koptelefoons bedrukken bij De Pennenboer. Daarnaast bestaat het assortiment uit verscheidene soorten koptelefoons in verschillende prijsklasse en voor diverse doelgroepen. De koptelefoons zijn weg te geven bij diverse gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan opendagen en andere evenementen. Tevens zijn de bedrukte koptelefoons ook geschikt als geschenk voor uw relaties, klanten of voor uw eigen medewerkers. Wilt u koptelefoons bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig via onze website!

Hoofdtelefoons bedrukken voor diverse doelgroepen

Oordopjes zijn relatief het goedkoop en zijn zeer geschikt voor grote doelgroepen. Voor de mensen die dergelijke relatiegeschenken op het werk willen gebruiken is een koptelefoon geschikter. Deze zit prettiger op het hoofd, is steviger en produceert ook een beter geluid. De koptelefoons en oordopjes uit ons assortiment zijn eenvoudig te bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Het aanbod te bedrukken koptelefoons is gevarieerd zodat men met elke doelgroep en budget een passende variant kan vinden. Dankzij ons gevarieerd assortiment kun je onder andere; simpele oordopjes en verstelbare koptelefoons vinden. Behalve deze audioproducten uit deze categorie bieden wij ook nog diverse producten waarmee de bedrukte koptelefoons gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan telefoonhoesjes, touchscreen pennen of draadloze opladers. Al deze producten kunt u bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of ander ontwerp. Daarmee biedt u niet alleen een geschikt geschenk, maar ook nog eens een zeer bruikbaar geschenk!

Kwaliteit, scherpe prijs en een snelle gegarandeerde levering

Laat u koptelefoons bedrukken bij De Pennenboer? Dan profiteert u niet alleen van het uitgebreide assortiment, maar ook van de uitstekende kwaliteit producten. Daarnaast bieden wij onze koptelefoons aan tegen een scherpe prijs en zorgen wij voor een snelle gegarandeerde levering. Ook bieden wij ongeacht het product altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Pas wanneer u akkoord gaat, gaan wij uw hoofdtelefoons bedrukken. Hierdoor bent u ook verzekerd van een uitstekende service en de juiste bedrukking op uw koptelefoons. Wilt u graag meer informatie, heeft u vragen of wilt u advies ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met de specialisten van De Pennenboer. Wij zijn te bereiken via de mail, telefoon of de live chat op onze website. Ook kunnen wij u een offerte op maat sturen zodat u precies weet wat de kosten van uw relatiegeschenk zullen worden. Laat daarom De Pennenboer uw relatiegeschenken of promotieartikelen bedrukken!

Goedkope koptelefoons bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10