PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope koptelefoons bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Koptelefoon laten bedrukken bij De PennenBoer

Er zijn veel verschillende relatiegeschenken en promotieartikelen verkrijgbaar, zo ook in de webshop van De PennenBoer. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk wat past bij deze tijd? Kies dan voor een bedrukte koptelefoon. In onze online webshop vindt u koptelefoons van uitstekende kwaliteit. Hoewel de prijzen laag zijn, leveren deze artikelen niet in op kwaliteit en kunt u alsnog genieten van eersteklas geluid. Het assortiment bestaat uit verscheidene soorten koptelefoons die verschillen in budget en doelgroep. De koptelefoons zijn weg te geven bij diverse gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan opendagen en andere evenementen. Tevens zijn de bedrukte koptelefoons ook geschikt als geschenk voor uw relaties, klanten of voor uw eigen medewerkers.

Bedrukte koptelefoons voor diverse doelgroepen

Het aanbod omtrent de koptelefoons is gevarieerd zodat men met elke doelgroep en budget een passende variant kan vinden. Wij hebben diverse koptelefoons in ons assortiment, zo vindt u hier simpele oordopjes en een aantal hiervan beschikken ook nog over meerdere oordopkapjes. Tevens hebben we verschillende verstelbare koptelefoons. Behalve deze audioproducten die in deze categorie te verwachten zijn, heeft De PennenBoer ook artikelen waarmee de koptelefoons en oordopjes gecombineerd kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan opbergmaterialen en telefoonhouders.

Oordopjes zijn de goedkoopste varianten en zijn zeer geschikt voor grote doelgroepen. Voor de mensen die dergelijke relatiegeschenken op het werk willen gebruiken is een koptelefoon geschikter. Deze zit prettiger op het hoofd, is steviger en produceert ook een beter geluid. De koptelefoons en oordopjes uit ons assortiment zijn eenvoudig te bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Koptelefoons bedrukken wordt veelal gedaan middels een tampondruk die een kleine, maar toch wel opvallende bedrukking achterlaat. Een tampondruk is te vergelijken met een stempel die op kleine oppervlaktes duidelijke en gedetailleerde logo’s kan drukken. Promotieartikelen zoals koptelefoons die worden gedragen door de mensen, zijn populairder wanneer men als bedrijf de artikelen subtiel bedrukt.

Diverse gadgets en andere relatiegeschenken online kopen

Koptelefoons kunt in een aantal standaard kleuren verkrijgen bij De PennenBoer. Kleuren waaruit u kunt kiezen bij de meeste varianten zijn zwart, wit, blauw en rood. Sommige soorten zijn alleen in het zwart en wit te bestellen. U kunt deze informatie bij het product zelf vinden en wanneer uw gewenste kleur er niet bij zit, adviseren wij u om contact op te nemen met ons verkoopteam. Zij zullen dan aan de hand van het gewenste aantal en budget bepalen of er eventueel in een andere kleur geleverd kan worden. Ook voor andere relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Diverse andere gadgets die wij in onze webshop hebben zijn, draadloze opladers en powerbanks. Al deze relatiegeschenken kunt u laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam en dat tegen de scherpste prijzen!    

Goedkope koptelefoons bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.