Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (12)
Minimale afname
  1. 100 (12)
Materiaal
  1. Polyester (12)
Bedrukking
  1. 1 kleur (12)
  2. 2 kleuren (12)
  3. 3 kleuren (12)
  4. 4 kleuren (12)

Softshell

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Softshell bedrukken is voor de meeste mensen vrij nieuw. Softshell is een stof die ontzettend populair is en die u waarschijnlijk, zonder dat u het weet, al in gebruik heeft. Bij het bedrukken van softshell wordt er gekozen voor kwaliteit. In vergelijking met andere relatiegeschenken in ons assortiment, is het dan ook niet het goedkoopste om te bedrukken en te bestellen. Bedenk daarbij wel dat u een promotieartikel met bedrukking bestelt dat nog jaren mee kan gaan. Bedrukte softshell is namelijk een stof van goede kwaliteit, dat veel zal worden gedragen door de ontvanger en dat een goede duurzaamheid biedt. 

Het bedrukken van softshell gebeurt in de meeste gevallen voor bedrijven in branches die veel buiten aan het werk zijn, maar ook voor verenigingen. Met bedrukte softshell wordt er immers voor gezorgd dat iemand ergens bij hoort en dat is niet alleen voor de persoon zelf erg fijn, maar ook voor de promotie van uw bedrijf. Wanneer de bedrukte softshell wordt besteld door bedrijven, wordt deze vaak ter beschikking gesteld aan de medewerkers. Deze gaan bijvoorbeeld op huisbezoek bij klanten, maar zijn ook buiten aan het werk. Wanneer wij een bestelling ontvangen van een vereniging met softshell, wordt dit vaak gebruik als promotiemateriaal. Leden kunnen dit kopen en daardoor iets eigens van de vereniging aanschaffen. Softshell met bedrukking is bijvoorbeeld erg geschikt voor roeiverenigingen, door de goede winddichtheid, maar daarnaast natuurlijk ook voor andere binnen- en buitenactiviteiten. 

Het bedrukken van softshell

Het bedrukken van softshell is een nauwkeurig proces dat veel begeleiding vergt. U hoeft zich hier gelukkig niet druk om te maken, omdat de medewerkers van De PennenBoer dit proces voor u zullen begeleiden. Eerst gaan zij voor u aan de slag met een gratis digitale proefdruk, waarna zij deze per mail aan u zullen toesturen. Vervolgens, na akkoord, worden de softshell jassen bedrukt overeenkomstig het digitale voorbeeld. 

Wij leggen u graag het precieze proces uit en daarom kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen voor alle vragen: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat in de webshop. 

Ook nog op zoek naar andere artikelen met bedrukking?

Ook voor andere artikelen met bedrukking kunt u terecht in onze webshop: running, schorten en caps!