PERSOONLIJK ADVIES

Houten linialen bedrukken

Zoekt u een praktisch en functioneel relatiegeschenk? Laat dan bijvoorbeeld een houten liniaal bedrukken! Want een liniaal is altijd handig om bij de hand te hebben wanneer u even snel iets moet uittekenen, meten of een lijn moet zetten. Daarnaast kunt u dankzij een houten liniaal ook de band met uw relaties, klanten en werknemers symboliseren. Want een band als deze is niet te meten! Door een houten liniaal te bedrukken en deze boodschap daarmee te symboliseren kunt u op een leuke manier aangeven wat uw klanten, relaties en werknemers voor u betekenen. Wilt u linialen laten bedrukken? De Pennenboer helpt u hier graag bij. Bekijk ons assortiment houten linialen hieronder en bestel ze eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Duurzame houten linialen bedrukken

Kiest u ervoor om houten linialen te bedrukken en uit te delen? Dan laat u daarmee ook zien dat u duurzaam wilt zijn. Ook al gaat het om een klein geschenk, de gedachte daarachter kan vaak erg groot zijn. Naast het symboliseren van de band met uw relaties, werknemers en klanten kunt u dus ook laten zien dat het milieu belangrijk is voor uw bedrijf. Hierdoor kunt u de houten liniaal ook goed inzetten als promotieartikel op bijvoorbeeld een beurs, evenement of bijeenkomst. Door een houten liniaal te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kunt u dan uw naamsbekendheid vergroten. Daarnaast is tegenwoordig duurzaamheid ook erg belangrijk, waardoor u nog een stap extra zet tegenover uw concurrenten. Bent u op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Dan is een houten liniaal een zeer mooi geschenk om te bedrukken en uit te delen.

Liniaal bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Uiteraard moet diegene die de liniaal ontvangt wel weten van wie de houten liniaal is. Daarom kunt u de liniaal bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo. Hierdoor wordt de ontvanger elke keer weer aan uw bedrijf herinnert wanneer de bedrukte liniaal wordt gebruikt. Daarnaast zal de ontvanger ook (onbewust) uw bedrijfsnaam en logo gaan onthouden. Wanneer zij uw bedrijf dan op een later moment weer tegenkomen, dan roept dit herkenning op en heeft u een stap voor op uw concurrenten. Gaat u een liniaal bedrukken met logo of bedrijfsnaam? Dan heeft u bij De Pennenboer keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo bieden wij een houten liniaal van 30 of 20 centimeter. Daarnaast bieden wij ook een houten liniaalpen en een liniaal in de vorm van een vrachtwagen. Hierdoor heeft u ruime keuze en kunt u voor verschillende doelgroepen, verschillende houten linialen bedrukken.

Meer relatiegeschenken en promotieartikelen beschikbaar bij De Pennenboer

Voor een duurzaam geschenk is een houten liniaal uitstekend geschikt. Echter zal een houten liniaal niet voor elke doelgroep het juiste geschenk zijn. Daarom biedt De Pennenboer een nog veel ruimer assortiment. Hierdoor kunt u voor elke doelgroep en elke gelegenheid een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel vinden. Bekijk bijvoorbeeld onze pennenkatoenen tassenmokken of bekijk al onze promotieartikelen. Wanneer u een geschenk laat bedrukken bij De Pennenboer, dan ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en kunt u nog eventuele wijzigingen doorvoeren. Pas wanneer u akkoord gaat zullen wij uw geschenk gaan bedrukken. Of u nu een houten liniaal laat bedrukken of kiest voor een van onze talloze andere geschenken. Wij leveren uitstekende kwaliteit, een goede service en een snelle levering tegen scherpe prijzen. Heeft u vragen over het bedrukken van geschenken of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dat kan eenvoudig via de live chat of onderstaand telefoonnummer of emailadres:

Houten linialen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10