PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop duurzame potloden bedrukken

Ben je op zoek naar een goedkoop duurzaam potlood om te bedrukken? Dan kun je in de webshop van De PennenBoer vast het perfecte exemplaar vinden. Bekijk hieronder alle mogelijkheden om goedkoop duurzame potloden te bedrukken. Wanneer u een duurzame potlood laat bedrukken, dan laat u zien dat u als bedrijf ook met duurzaamheid bezig bent. Deelt u de eco potloden ook uit aan uw klanten, relaties of medewerkers? Dan heeft u ook nog eens een leuk geschenk om weg te geven en uw naamsbekendheid en branding te versterken. Wilt u duurzame eco potloden bedrukken? Bekijk dan ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig via onze website. Dan gaan onze medewerkers voor u aan de slag.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Ruim assortiment duurzame potloden bedrukken

De PennenBoer heeft jarenlange ervaring met het bedrukken van duurzame potloden. En omdat wij onze klanten ook graag een milieubewuste keuze aanbieden, hebben wij goedkope eco potloden toegevoegd aan onze webshop. Kies je voor een potlood gemaakt van gerecycled papier of van biologisch afbreekbaar hout? Een aantal potloden hebben zelfs een paar zaadjes boven in de dop van het potlood. Hiermee kan de ontvanger zijn eigen Lariks boom planten, voor een extra groene bijdrage aan het milieu. Wilt u eco potloden bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of ander ontwerp? Kies dan uit ons assortiment, plaats uw gewenste bedrukking en wij gaan voor u aan de slag. U ontvangt een gratis digitale proefdruk, waardoor u het resultaat alvast kunt zien. Wilt u nog wat aanpassen? Dat is geen probleem! Wij gaan de eco potloden bedrukken wanneer u akkoord gaat!

Goedkoop duurzame potloden bedrukken en bestellen

Het bedrukken van potloden behoort tot onze specialiteiten. Wat heel belangrijk is bij het bedrukken van duurzame potloden, is dat de bedrukking niet te hoog is. Want de ruimte om op duurzame potloden te bedrukken is vrij klein. Een heel eenvoudig en laag logo is soms mogelijk, maar het liefst bedrukken wij de goedkope duurzame potloden met een tekst. Je kunt kiezen voor maximaal vier PMS-kleuren. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsnaam, een persoonlijke tekst of een slogan van uw bedrijf. Nadat de bestelling is geplaatst gaan wij voor u aan de slag. Via de mail ontvangt u een pdf-bestand met de bedrukking op de eco potlood. Hierdoor kunt u het resultaat zien en eventueel nog aanpassingen doen. Daarna zullen wij de duurzame potloden bedrukken en komen ze binnen de afgesproken levertijd bij u binnen.

Contact en andere producten

Heeft u vragen over het bedrukken van duurzame potloden? Wilt u graag meer informatie ontvangen of wilt u advies krijgen van onze medewerkers? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via de chat op onze website of de onderstaande mogelijkheden. Zijn duurzame potloden bedrukken niet iets voor u? Dan biedt De PennenBoer nog veel meer mogelijkheden in het ruime assortiment. Bekijk bijvoorbeeld onze papieren pennen, katoenen tassen, aanstekers of mokken. Daarmee heeft u verschillende geschenken die u kunt bedrukken en uitdelen aan al uw relaties, klanten of medewerkers. Verder zijn het ook allemaal geschenken die goed gebruikt kunnen worden, waardoor uw naamsbekendheid en branding versterkt worden.

Goedkoop duurzame potloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10