PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop eco potloden bedrukken

Bent u op zoek naar een goedkoop eco potlood om te bedrukken? Dan kunt u in de webshop van De PennenBoer vast het perfecte exemplaar vinden. Bekijk hieronder alle mogelijkheden om goedkoop eco potloden te bedrukken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Assortiment | Goedkoop eco potloden bedrukken

De PennenBoer heeft jarenlange ervaring met het bedrukken van potloden. En omdat wij onze klanten ook graag een milieubewuste keuze aanbieden, hebben wij goedkope eco potloden toegevoegd aan onze webshop. Kiest u voor een potlood gemaakt van gerecycled papier of van biologisch afbreekbaar hout? Een aantal potloden hebben zelfs een paar zaadjes boven in de dop van het potlood. Hiermee kan de ontvanger zijn eigen Lariks boom planten, voor een extra groene bijdrage aan het milieu.

De bedrukking | Goedkoop eco potloden bedrukken

Het bedrukken van potloden behoort tot onze specialiteiten. Wat heel belangrijk is bij het goedkoop eco potloden bedrukken, is dat de bedrukking niet te hoog is. De bedrukkingsmogelijkheid is namelijk vrij laag op een potlood. Een heel eenvoudig en laag logo is soms mogelijk, maar het liefst bedrukken wij de goedkope eco potloden met een tekst. U kunt kiezen voor maximaal vier PMS-kleuren.

De bestelling | Goedkoop eco potloden bedrukken

Nadat u de bestelling heeft geplaatst, gaat onze studio met het ontwerp aan de slag. Eén van onze medewerkers plaatst in een pdf-bestand de bedrukking op het potlood en mailt deze naar u. Zo weet u voordat wij de goedkope eco potloden bedrukken hoe het resultaat zal zijn. Bent u hier niet tevreden over? Geef het dan via de mail aan ons door, wij zullen het ontwerp aanpassen en de nieuwe versie mailen. Pas als u tevreden bent, gaan wij de potloden bedrukken.

Contact met onze medewerkers

Neem gerust contact op als u vragen heeft over goedkoop eco potloden bedrukken, via de chat op onze website of via:

Andere producten

Als uw voorkeur uitgaat naar andere producten, bekijk dan eens onze normale potloden, bamboe artikelen of katoenen tassen.

Goedkoop eco potloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9