PERSOONLIJK ADVIES

Toilettas bedrukken

Een toilettas bedrukken was nog nooit zo gemakkelijk. Want via de webshop van De Pennenboer is het erg eenvoudig om een toilettas te bedrukken. Niet alleen is onze webshop erg gebruiksvriendelijk en hoeft u slechts acht stappen te doorlopen voordat u de bedrukte toilettassen heeft besteld, maar ook kunt u van onze medewerkers een goede en persoonlijke service verwachten! Daarom staat De Pennenboer voor uitstekende kwaliteit en een prettige en snelle service. Wilt u uw relaties of medewerkers verrassen met een leuk en functioneel relatiegeschenk? Laat dan een toilettas bedrukken of personaliseren en deel deze uit aan uw relaties, werknemers, klanten en andere doelgroepen. Hiermee ontvangen zij een functioneel relatiegeschenk waardoor ze regelmatig aan uw bedrijf worden herinnert.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte toilettassen combineren met andere geschenken

Bedrukte toilettassen zijn ideale relatiegeschenken om te combineren met andere geschenken. Het leuke aan een bedrukte toilettas is dat u er spullen in kunt stoppen en deze door zijn kleine formaat gemakkelijk mee te nemen is door de ontvanger. Vul de bedrukte toilettas bijvoorbeeld met shampoo, tandenborstels, crèmes en andere verzorgingsproducten. Daarmee heeft u een mooi pakket aan relatiegeschenken dat u kunt vergeven aan uw relaties, werknemers en klanten. Wilt u naast de toilettas ook de andere producten bedrukken? Dan helpt De Pennenboer daar ook graag mee. Uiteraard kunnen de bedrukte toilettassen ook op een andere manier gevuld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een folder over uw bedrijf of over een nieuw product, maar ook aan gewilde gadgets, uiteraard met een bedrukking.

Ongeacht de vulling van de toilettas, het blijft een leuk geschenk om weg te geven. Wilt u een toilettas laten personaliseren of bedrukken? Dan kan De Pennenboer daar zeker bij helpen. Want bij ons kunt u de toilettas bedrukken of personaliseren zoals u dat graag wilt. Bekijk ons assortiment hierboven en maak een keuze!

Toilettassen bedrukken of personaliseren

Het bedrukken of personaliseren van een toilettas gebeurt vrijwel altijd met behulp van de bedrukkingstechnieken zeefdruk en transferdruk. Deze bedrukkingstechnieken bewijzen zich al jaren binnen ons bedrijf en gebruiken wij dan ook voor veel andere relatiegeschenken, zoals textiel, tassen, etc. Een toilettas bedrukken kan geheel in de stijl van uw bedrijf. Denk hierbij aan een kleurencombinatie van de uitgekozen toilettas en de kleur van de bedrukking. U kunt er echter ook voor kiezen om bij één van de twee voor een neutralere kleur te kiezen. Daarnaast is het ook mogelijk om de tassen of de bedrukking bijvoorbeeld in uw huisstijl kleuren te bedrukken voor nog meer herkenning. Hoe de bedrukte toilettas eruit komt te zien, dat is helemaal aan u!

Het bedrukken van een toilettas gebeurt vrijwel altijd met een logo, omdat dit natuurlijk het herkenningsbeeld is van uw organisatie. Echter kunt u ook voor andere bedrukkingen kiezen. Denk hierbij goed aan de manier waarop u de bedrukte toilettas wilt gaan inzetten. Andere mogelijkheden om de toilettas te bedrukken of te personaliseren zijn bijvoorbeeld:

  • bedrijfsnaam;
  • bijpassende slogan voor het relatiegeschenk;
  • Naam van uw relatie of werknemer;
  • contactgegevens. 

Ongeacht uw gekozen bedrukking, De Pennenboer levert een gratis digitale proefdruk binnen 48 uur na het plaatsen van de bestelling. Wanneer u dan nog wat wilt veranderen, dan is dat zeker mogelijk. Want wij gaan pas uw toilettassen bedrukken wanneer u tevreden bent en akkoord gaat met de proefdruk. Daarom bent u bij De Pennenboer verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een goede service. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Vragen, advies of andere geschenken? Wij helpen graag!

Bedrukte toilettassen bestelt u bij De PennenBoer zowel vanuit Nederland als vanuit België. Wanneer een toilettas bedrukken of personaliseren toch niet helemaal bij uw onderneming past, dan is dat geen probleem. Want De Pennenboer biedt nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen aan. Neem bijvoorbeeld onze katoenen tassen, paraplu’s en mokken. Ook deze geschenken zijn erg functioneel en kunnen vaak gebruikt worden. Hierdoor zal de ontvanger regelmatig met uw bedrijf in contact komen wanneer het product gebruikt wordt. Dankzij ons brede aanbod bieden wij voor vrijwel elk bedrijf en elke doelgroep een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel aan.

Voor vragen, opmerkingen of advies kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder. Vanuit Nederland kunt u iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bellen naar het telefoonnummer: 074 - 711 0211 en vanuit België belt u naar: 078 – 48 1648. Een mail sturen kan natuurlijk ook, gebruik hiervoor het mailadres [email protected]. Daarnaast vindt u rechts onderin uw scherm onze live chat. Ook daarmee kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar! Samen met hen creëert u een prachtig relatiegeschenk of promotieartikel.

Toilettas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10