PERSOONLIJK ADVIES

Canvas tas bedrukken

Canvas tas laten bedrukken? Bij de PennenBoer kan dat tegen een zee scherpe prijs! Canvas tassen met bedrukking zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Zo kunt u bij de PennenBoer onder andere canvas draagtassen, boodschappentassen, rugzakken en canvas shoppers laten bedrukken. Door een canvas tas te bedrukken kunt u niet alleen een handige tas meegeven aan uw klanten en relaties, maar kunnen die klanten en relaties ook nog eens reclame voor u maken! Wanneer een klant door een drukke winkelstraat loopt met uw bedrukte canvas tas, dan zullen veel mensen de bedrukking kunnen zien. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken. Wilt u een canvas tas bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen bedrukking? Bekijk ons aanbod en bestel online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Canvas tassen bedrukken | De Pennenboer

Een bedrukte canvas tas is een perfect relatiegeschenk. Een canvas tas is altijd handig om bij je te hebben en uw relatie kan hem direct gebruiken. Canvas tassen bedrukken en uitdelen kan bijvoorbeeld op een beurs, persoonlijk overhandigen of opsturen. Daarnaast kunt u de canvas tassen ook inzetten in uw winkel of bedrijf. Hoeveel het kost om een canvas tas te bedrukken, hangt af van de oplage. Hoe groter deze is, hoe voordeliger je canvas tassen kunt laten bedrukken. Bedrukte canvas tassen zijn niet alleen een erg praktisch relatiegeschenk; een canvas tas bedrukken kan op een erg stijlvolle manier, waardoor uw relatiegeschenk een echte eyecatcher wordt. Daardoor kunt u veel mensen bereiken. U kunt een canvas tas laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. Hierdoor heeft u een persoonlijk relatiegeschenk en creëert u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. Canvas tassen bedrukken kan eenvoudig en goedkoop bij de Pennenboer.

Canvas tassen met logo bedrukken

Als je kiest voor een bedrukte canvas tas als relatiegeschenk, is het van belang dat de bedrukking lang blijft zitten en mooi blijft. Een canvas tas bedrukken kan worden gedaan door middel van een zeefdruk. Onze specialisten zorgen ervoor dat de bedrukking van topkwaliteit is en uw bedrukking er prachtig uit ziet. U kunt de canvas tassen bedrukken met uw eigen ontwerp, mits u een groter aantal afneemt. Het is mogelijk om een canvas tas te laten bedrukken met verschillende soorten informatie, zoals uw bedrijfsnaam, logo, website of telefoonnummer. Uiteraard kunt u ook een andere boodschap laten drukken op de tas. Als u een ontwerp heeft gemaakt, kunt u gratis een digitale proefdruk opvragen. Hierdoor heeft u een beter beeld van het eindresultaat en heeft u de mogelijkheid om uw ontwerp nog aan te passen. Daarnaast kunt u de canvas tassen bedrukken in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u uw huisstijl kleur(en) ook in de canvas tas verwerken!

Duurzame relatiegeschenken bestellen bij De Pennenboer

Bent u op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Dan is een canvas tas erg geschikt. Kies in onze webshop de tas uit die u geschikt vindt en laat de canvas tas bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Toch liever een andere tas laten bedrukken? Bekijk dan bijvoorbeeld onze papieren tassen en kantoenen tassen. Op zoek naar andere relatiegeschenken of promotieartikelen? Ook dan biedt De Pennenboer een ruim assortiment! Bekijk ons aanbod eenvoudig online en bestel de gewenste geschenken eenvoudig via onze website! Heeft u vragen over het bedrukken van canvas tassen, onze artikelen zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via chat, e-mail of telefoon! Onze specialisten helpen u graag!

Canvas tas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10