PERSOONLIJK ADVIES

Golfballen bedrukken

Bedrukte golfballen zijn fantastische relatiegeschenken. De golfballen zijn ideale reclamedragers en laten uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking goed uitkomen. Daarnaast komt dit geschenk vooral van pas wanneer u uw relaties wel eens meeneemt naar de golfbaan. Dan kan het bedrukken van golfballen en een bedrukte golf tee als een mooi visitekaartje dienen. Hiermee kun je een goede beurt maken bij uw relaties en een sportieve indruk achterlaten wanneer u ze uitdeelt.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Assortiment bedrukte golfballen

In de webshop van De PennenBoer vindt u een uitgebreid assortiment bedrukte golfballen. U kunt kiezen voor professionele driedelige of vierdelige golfballen in allerlei varianten. Deze golfballen zijn per drie verpakt in een doosje, en met vier van deze doosjes in een verpakking. Ook kunt u tweedelige blanco golfballen laten bedrukken, deze balletjes bevatten geen merknamen en/of nummers en zijn beschikbaar in diverse kleuren: wit, zwart, rood, geel, oranje, roze, bruin, paars, lichtblauw, donkerblauw, goud, groen en donkergroen. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte golfbal te vinden.

Golfballen bedrukken en uitdelen

Het bestellen van bedrukte golfballen gaat heel eenvoudig. Eerst kiest u uw favoriete golfbal en eventueel de gewenste kleur. Daarna geeft u aan hoeveel stuks u wilt bestellen en kunt u de bedrukking uploaden. Ook is het mogelijk om een tekst te typen en een lettertype te selecteren, wij maken dan de bedrukking voor u. Voordat wij alle golfballen bedrukken ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukking eruit komt te zien en kan er eventueel nog wat worden aangepast. Bent u tevreden? Dan gaan wij uw golfballen bedrukken.

Wilt u uw eigen golfbal volledig zelf ontwerpen? Vanaf 3000 stuks kunt u een custom made golfbal bestellen. Hierop kunt u een all-over full colour bedrukking laten aanbrengen op een tweedelige golfbal. Met deze golfbal kunt u zich goed onderscheiden en heeft u alle vrijheid in het ontwerp. Deze golfballen zullen goed passen bij uw grote loyale klanten of relaties. Doordat u dat stapje extra zet zullen zij dat zeer waarderen.

Meer mogelijkheden bij De PennenBoer

Om er zeker van te zijn dat de golfballen zo worden als u wilt, maken wij altijd een digitale drukproef in pdf-formaat. Hierop ziet u de door u gekozen golfbal waar wij de bedrukking op geplaatst hebben. U kunt hierin wijzigingen laten aanbrengen. Pas als u akkoord geeft, gaan de golfballen in productie en sturen wij deze naar u toe. Bij De Pennenboer is er heel veel mogelijk!

Wilt u wellicht een ander product bedrukken of een mooi pakket samenstellen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk! Kijk eens bij katoenen tassenzonnebrillen en pennen. Heeft u vragen of wilt u advies over de bedrukte golfballen of andere producten? Bel, mail of chat dan met ons via deze gegevens:

  • Nederland: bel naar 074 - 711 0211 of mail naar [email protected]
  • België: bel naar 078 - 481 648 of mail naar [email protected]
  • Stuur een bericht in de chat op onze website.
Golfballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10