PERSOONLIJK ADVIES

Horloges bedrukken

Horloges bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam? Dat kan eenvoudig en snel bij De PennenBoer. Ook is het mogelijk om de horloges te personaliseren voor bijvoorbeeld een jubileum, een bijzonder mijlpaal of een andere gelegenheid. Dankzij het ruime aanbod dat wij bieden is er voor elke gelegenheid een horloge te vinden. Wanneer u horloges laat bedrukken bij De PennenBoer, dan kunt u altijd een gratis digitale proefdruk aanvragen. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren, zodat het geschenk er goed uit ziet met de bedrukking. Wilt u horloges bedrukken of personaliseren? Bekijk dan ons aanbod en bestel eenvoudig via onze webshop!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Horloges bedrukken voor dames en heren

Dames- en herenhorloges kunnen snel en mooi worden bedrukt bij De PennenBoer. Want het bestellen van relatiegeschenken kan soms vergeten worden. Daarom is het fijn dat horloges bedrukken bij De PennenBoer op een korte termijn gerealiseerd kan worden. Wilt u horloges bedrukken of personaliseren voor verschillende gelegenheden zoals onderstaande situaties? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres.

  • jubilea, zoals bepaald aantal jaren in dienst of aantal jaren sinds de oprichting van het bedrijf;
  • promotionele events, zoals beurzen;
  • verlotingsacties op social media of prijsvragen.

De horloges die u kunt bedrukken zijn in veel uitvoeringen te verkrijgen. Mocht de gewenste uitvoering er voor u nu toch niet tussen staan, dan is dit geen probleem. Wij gaan namelijk graag voor u aan de slag om deze te vinden. Neem dan contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek om het geschikte horloge te vinden. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan gaan wij de horloges bedrukken of personaliseren en ontvangt u de bedrukte horloges snel.

Horloges en andere geschenken bedrukken

Wanneer u horloges laat bedrukken, dan moet u er wel rekening mee houden dat sommige horloges geschikt zijn voor heren en andere voor dames. Het verschil? Bij dameshorloges zijn bijvoorbeeld de bandjes vaak wat korter en ook de details zijn fijner. Bij de herenhorloges zijn de bandjes vaak grover en in de meeste gevallen ook wat breder. Daarnaast zijn er ook horloges die voor zowel dames als heren geschikt zijn. Laat u horloges bedrukken, dan moet u er dus goed opletten dat u de juiste horloges laat bedrukken voor uw doelgroep. Weet u het niet zeker welke horloges u moet laten bedrukken? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wilt u toch kiezen voor andere geschenken? Ook dan kunt u bij De PennenBoer terecht, want ons assortiment gaat veel verder dan horloges. Bekijk bijvoorbeeld onze pennen, aanstekers, puzzels of katoenen tassen.

Horloges bedrukken in uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Horloges bedrukken bij De PennenBoer gebeurt altijd met de juiste aandacht en de nodige zorg. Het bedrukken gebeurt veelal op de achterkant van het klokje. Natuurlijk is dit ook mogelijk op andere plekken. Voor meer informatie over het bedrukken verwijzen wij u bij onze dames- en herenhorloges graag door naar onze medewerkers. Ongeacht de locatie van de bedrukking kunnen wij de horloges bedrukken in uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij de horloges aan tegen zeer scherpe prijzen. Daardoor bent u nooit teveel geld kwijt aan uw relatiegeschenk. Laat daarom horloges personaliseren of bedrukken bij De PennenBoer! Uiteraard kan de prijs per bedrukking of plek van de bedrukking verschillen. Wilt u een offerte, meer informatie of advies ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden of de live chat op onze website!

  • telefoonnummer Nederland: 074 - 711 0211;
  • telefoonnummer België: 078 – 48 1648;
  • e-mail: [email protected]
Horloges bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10