Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (3)
 2. 8 tot 10 werkdagen (7)
 3. 10 tot 15 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (5)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
 2. Metaal (1)
 3. Overig (9)
 4. Siliconen (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (12)
 2. 2 kleuren (5)
 3. 3 kleuren (5)
 4. 4 kleuren (5)
Soorten horloges
 1. Analoge horloges (9)
 2. Digitale horloges (8)

Horloges

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Horloges met een bedrukking worden vaak gezien als klassieke relatiegeschenken. Bedrukte horloges worden immers al jarenlang vergeven door bedrijven. Met een bedrukt horloge geeft u, uw relatie een functioneel geschenk dat geheel door u zelf kan worden uitgekozen in onze webshop. Daarnaast hoeft u de bedrukte horloges natuurlijk niet alleen aan uw relaties te vergeven, uw eigen medewerkers zullen hier ook ontzettend blij mee zijn. 

Bedrukte horloges in allerlei vormen en maten 

Bedrukte horloges vindt u in allerlei vormen en maten in de webshop van De PennenBoer. Naast een ontzettend ruim assortiment aan pennen, vindt u in deze webshop ook allerlei andere relatiegeschenken, waaronder horloges. De PennenBoer probeert bij ieder relatiegeschenk een zo ruim mogelijk assortiment aan te houden, waardoor er voor iedereen voldoende keuze is. 

Horloges met een bedrukking kunnen bij De PennenBoer dan ook geheel worden uitgezocht naar uw smaak. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar horloges die bij uw eigen huisstijl passen, of juist naar exemplaren die goed passen bij de introductie van een nieuw product? Bij De PennenBoer vindt u, uw eigen exemplaar! In het assortiment vindt u namelijk de goedkopere exemplaren, maar ook de duurdere uitvoeringen. Mocht het toch zo zijn dat u een bepaald model in uw hoofd heeft, of op zoek bent naar een bepaald model, maar deze niet standaard in het assortiment van De PennenBoer zit, dan kunt u altijd even contact opnemen. Onze medewerkers kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. 

Het bedrukken van de horloges 

Het bedrukken van de horloges kan met kleur, maar ook minder aanwezig door middel van een gravering. Bij de promotionele horloges wordt er vaak gekozen voor een kleurrijke bedrukking, omdat hierbij immers de promotie het doel is. Wanneer het horloge of de horloges worden vergeven aan goede relaties of medewerkers is het graveren van de horloges vaak de beste optie. Er kan bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap worden aangebracht, maar ook een logo of een bedrijfsnaam. 

Contact met De PennenBoer 

Contact opnemen met De PennenBoer kan via: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected]

·      online chat. 

Bekijk nog veel meer geschenken in ons assortiment!

Neem ook eens een kijkje bij onze bodywarmers, broeken en fleece!