PERSOONLIJK ADVIES

Chocolade bedrukken

Chocolade kan bij veel verschillende gelegenheden gebruikt of weggegeven worden. Hoe leuk is het om chocolade te bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of boodschap en aan te kunnen bieden aan een klant die langskomt bij uw bedrijf. De bedrukking kan zowel op het chocolaatje zelf als op de verpakking. Bedrukte chocolade is een leuk, origineel en opvallend geschenk. Leuk om als geschenk aan uw relatie te geven of om aan uw personeel te geven. Chocolade valt altijd in de smaak! Bedrukte chocolade werkt ook goed als promotiemateriaal. Bekijk alle opties! U kunt bij de Pennenboer natuurlijk ook de chocolade onbedrukt bestellen. Wilt u chocolade bedrukken? Bekijk dan onze mogelijkheden en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Chocolade bedrukken voor diverse doeleinden

Chocolade personaliseren of bedrukken kunt u laten doen voor diverse doeleinden. Een chocoladereep bedrukken als relatiegeschenk? Of doet u de bedrukte chocolade aan iemand cadeau als teken van waardering? Er hoeft natuurlijk niet altijd een reden achter te zitten. Je kunt ook zomaar een heerlijk stuk chocolade cadeau geven. Bij De PennenBoer doen we meer dan het bedrukken van pennen. Wij hebben naast pennen een veel breder assortiment beschikbaar. Bij ons bent u namelijk op de juiste plek als het gaat om de bedrukking van spontane cadeaus, verjaardagscadeaus of zakelijke cadeaus! Wilt u chocolade bedrukken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met ons kunt u prachtige geschenken creëren.

Chocolade personaliseren met uw bedrijfslogo

Viert uw bedrijf een zakelijk jubileum? Of zoekt u nog iets wat u toe kan voegen aan het bedankje of kerstpakket voor uw klanten en/of werknemers? Door de diversiteit chocoladesoorten binnen ons assortiment zit er altijd iets tussen waar uw klanten en werknemers van kunnen genieten. Bij ons vindt u standaard melk, witte en pure chocolade, maar ook exclusieve chocolade met hazelnoot-, of karamelvulling. Het is mogelijk om al deze genoemde chocolade te bedrukken. Door chocoladerepen te personaliseren laat u zien dat u zowel uw klanten als werknemers enorm waardeert. Daarnaast draagt het ook bij aan een betere naamsbekendheid van uw onderneming!

Vrijwel niemand gooit chocolade zomaar in de ton. Dit heeft te maken met de hoeveelheid mensen die graag chocolade eten, maar ook met de lange houdbaarheid ervan. De lange houdbaarheidsdatum maakt het ideaal om in te zetten als reclamemiddel. Want ook al blijft de bedrukte chocolade een lange tijd liggen, zelfs dan kan men de gepersonaliseerde chocoladereep nog nuttigen. Door diverse chocoladesoorten te personaliseren kunt u veel verschillende mensen bereiken. Daarnaast zorgt een overheerlijke chocoladereep met uw bedrijfslogo ervoor dat mensen praten over uw relatiegeschenk. Door het logo of de personalisatie die u op de chocolade hebt laten bedrukken onthoud men dat die heerlijk bedrukte chocoladereep een geschenk van u of uw onderneming is!

Bedrukte chocolade tegen scherpe prijzen online bestellen

Zoekt u nog een lekkere toevoeging aan het kerstpakket of een ander geschenk? Dan kunt u ervoor kiezen om chocolade te bedrukken of te personaliseren. Kiest u liever voor een andere toevoeging? Ook dat is mogelijk. Bij ons kunt u niet alleen chocolade bedrukken, maar ook diverse andere producten. Bekijk eenvoudig online onze andere producten zoals bedrukte broodtrommels, gepersonaliseerde snoeppotten of exclusieve jute tassen! Heeft u vragen of wilt u advies over een bepaald product? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op via 074-7110211, de chat, het contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected]!

Chocolade bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10