PERSOONLIJK ADVIES

Champagneglazen bedrukken

Bij een bijzondere gelegenheid hoort champagne, en dat drink je natuurlijk uit een champagneglas. Hoe leuk is het als uw personeel uit een champagneglas kan drinken met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp erop. Of als u de bedrukte champagneglazen cadeau geeft aan uw relaties. Wanneer zij deze glazen gebruiken zullen zij uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp zien en aan uw bedrijf denken. Hiermee versterkt u de band en spreekt u uw waardering uit naar uw relaties. Een prachtig geschenk om weg te geven. Laat daarom snel champagneglazen bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Wanneer gebruikt u de bedrukte champagneglazen?

Normaal gesproken worden champagneglazen alleen gebruikt bij bijzondere gelegenheden, maar dat hoeft natuurlijk niet! Bij elke gelegenheid kan een bedrukt champagneglas gebruikt worden. Denk aan een gewone (vrijdagmiddag) borrel, een verjaardag of het behalen van een groot doel op de werkvloer. Laat de kurk maar knallen! Door middel van een bedrukte champagneglas kunt u als bedrijf net de stapje extra zetten op het feestje.

Bij de Pennenboer hebben wij een ruim assortiment champagne glazen. U kunt al bestellen vanaf 6 stuks, en de bedrukking op de champagneglazen kan in 4 kleuren. Daarnaast hebben wij ook veel verschillende inhoudsmaten. Zo hebben wij bijvoorbeeld champagneglazen met een inhoud van 15, 17 of 20 cl, maar ook grotere champagneglazen met een inhoud van 23, 28 of 29 cl. Hierdoor bieden wij veel keuze. Kies het gewenste grootte en glas en laat uw champagneglazen bedrukken! De Pennenboer verzorgt bedrukkingen van topkwaliteit!

Champagneglazen bedrukken met een gratis digitale proefdruk!

Er is veel mogelijk, ook voor uw wens! Doordat u kiest voor andere kleuren of andere bedrukkingen heeft u veel mogelijkheden bij het bedrukken van champagneglazen. Daarnaast kunt u een gratis digitale proef aanvragen. Dan wordt uw gekozen bedrukking, logo, bedrijfsnaam of boodschap op het gekozen glas gezet. Daarna krijgt u digitaal een voorbeeld van uw bedrukte champagneglas. Hierdoor kunt u zien hoe het glas met bedrukking eruit komt te zien. Als u de proef heeft ontvangen en u bent er niet tevreden mee dan kan het nog gewoon aangepast worden. Wanneer u akkoord gaat, dan gaan wij uw champagneglazen bedrukken en ontvangt u deze zo snel mogelijk.

Doordat u veel kunt variëren is het ook mogelijk om de bedrukte champagneglazen op verschillende momenten in te zetten. Gebruik ze bijvoorbeeld als relatiegeschenk met een persoonlijke boodschap. Of gebruik ze bij een jubileum van uw eigen bedrijf. Voor verschillende momenten kunt u verschillende champagneglazen laten bedrukken.

Champagneglazen combineren met andere geschenken

De bedrukte champagneglazen kunnen leuk gecombineerd worden met andere producten. Denk bijvoorbeeld aan: chocoladeluxe pennen en biologische drankjes, een leuk extraatje is de wijn & champagne set. Hiermee kan een open fles weer afgesloten worden. Door op alle producten uw logo, bedrijfsnaam of boodschap te bedrukken, krijgt u een opvallend en leuk samengesteld pakket om met kerst uit te delen. Hierdoor kunt u een mooi gepersonaliseerd relatiegeschenk samenstellen of een mooi cadeau voor uw medewerkers. Kies verschillende producten uit en breng ze samen in een mooi pakket en verstuur ze naar uw relaties of medewerkers. De ontvangers zullen zeer tevreden zijn met de producten.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies krijgen? Dat is geen probleem, onze medewerkers helpen u graag. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de chat rechtsonder in uw scherm, via ons mailadres [email protected] of bel naar 074 – 711 0211.

Champagneglazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9