Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Kleurfilter
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 4 tot 6 werkdagen (1)
  2. 8 tot 10 werkdagen (1)
Minimale afname
  1. 25 (1)
  2. 100 (1)
Materiaal
  1. Kunststof (2)
  2. Polyester (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (2)
  2. 2 kleuren (2)
  3. 3 kleuren (2)
  4. 4 kleuren (2)

Oranje artikelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Oranje artikelen met een bedrukking mogen niet ontbreken binnen uw bedrijf. Er zijn namelijk verschillende gelegenheden waarvoor u deze bedrukte oranje artikelen kunt inzetten. Vaak gaat het om gelegenheden waarbij het land Nederland centraal staat. Denk aan Koningsdag, maar ook aan sportevenementen waarbij de Nederlandse ploeg wordt toegejuicht. Daarnaast is onze categorie met bedrukte oranje artikelen ook extreem handig wanneer u op zoek bent naar oranje artikelen, omdat uw huisstijl of logo bijvoorbeeld oranje zijn.

De bedrukte oranje artikelen van De PennenBoer

De bedrukte oranje artikelen van De PennenBoer zijn erg wisselend. De oranje artikelen die van een bedrukking kunnen worden voorzien kunnen aansluiten op bepaalde evenementen of feestdagen in het jaar, maar dit hoeft zeker niet. Voorbeelden uit het assortiment met oranje artikelen die kunnen worden bedrukt van De PennenBoer, zijn:

·      sjaals;

·      complete sets met strandartikelen;

·      t-shirts;

·      veiligheidsvesten;

·      notitieboekjes;

·      rugzakken;

·      overige kleding, zoals jassen.

Oranje artikelen met een bedrukking kunnen dus zeer verschillend worden besteld bij De PennenBoer. U kunt uw doelgroep het beste bereiken door een oranje artikel dat dicht bij uw bedrijf ligt of juist een oranje artikel waarmee u vanuit uw bedrijf een bepaalde boodschap kunt overbrengen. De medewerkers van De PennenBoer kunnen u hier ook altijd bij helpen!

Het bedrukken van oranje artikelen

Oranje artikelen zijn tegen zeer voordelige prijzen te bedrukken bij De PennenBoer. Ondanks de lage prijzen, is de kwaliteit erg hoog. Er is namelijk een assortiment aan verschillende bedrukkingstechnieken waaruit u, maar waaruit ook onze medewerkers kunnen kiezen. U kunt bijvoorbeeld in de webshop aangeven dat u een bepaalde bedrukking wenst en onze medewerkers gaan dan bekijken welke bedrukkingstechniek daar het beste bij past.

Het bedrukken van oranje artikelen is mogelijk met logo’s, bedrijfsnamen en andere belangrijke gegevens van uw bedrijf!

Contactgegevens van De PennenBoer

De contactgegevens van De PennenBoer zijn als volgt:

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat in de webshop.

Naast oranje artikelen om te bedrukken vindt u nog veel meer!

Naast oranje artikelen, vindt u ook nog allerlei andere relatiegeschenken in de webshop van Suprème Relatiegeschenken die kunnen worden bedrukt. Wij verwijzen u dan ook graag naar onze bierglazen, metalen pennen of ijskrabbers!