PERSOONLIJK ADVIES

Reisartikelen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope bedrukte reisartikelen van de PennenBoer zijn altijd van kwaliteit! Wij vinden het belangrijk dat u een geschenk weggeeft waar uw relaties blij mee zullen zijn en wat ze nog lang zullen onthouden! Een bedrukt reisartikel valt altijd goed in de smaak en u heeft een zeer brede doelgroep om deze relatiegeschenken aan weg te geven. Denk bijvoorbeeld aan uw relaties, klanten, maar vergeet ook uw eigen personeel niet. Men voelt zich gewaardeerd als zij iets mogen ontvangen van hun eigen bedrijf.

Bedrukte reisartikelen

Bedrukte reisartikelen omvatten verschillende relatiegeschenken en De PennenBoer heeft een breed assortiment. Bij ons kunt u producten bestellen, zoals:

Bedrukte reisartikelen zijn ontzettend bruikbaar voor al uw relaties. Ze zijn bedoeld om meegenomen te worden tijdens een vakantie. Met een kofferlabel kunnen uw relaties zijn/haar koffers goed herkennen. Met een paspoorthoesje is een paspoort snel gevonden in een tas en met een nekkussentje zullen uw relaties de reis comfortabel doorbrengen.

Goedkope reisartikelen die bedrukt zijn, kunnen worden weggegeven op beurzen, tijdens evenementen, etc. Het leukste is natuurlijk om reisartikelen weg te geven vlak voor een vakantie, zodat uw relaties de geschenken meteen kunnen gaan gebruiken. Hierdoor zal uw naamsbekendheid ook worden vergroot. U bereikt met dit relatiegeschenk ook snel het buitenland.

Reisartikelen bedrukken

Bedrukte reisartikelen omvat een grote groep relatiegeschenken. Reisartikelen worden over het algemeen met een zeefdruk of een tampondruk bedrukt. Dit zijn twee van de meest voorkomende bedrukkingstechnieken voor het bedrukken van relatiegeschenken. Een zeefdruk wordt aangebracht met een soort stickervel, terwijl een tampondruk wordt aangebracht met een rubberen stempel in combinatie met een metalen plaatje.

Reisartikelen die bedrukt zijn zullen ontzettend opvallen tijdens vakanties, weekendjes weg etc. Het levert u dus extra promotie op voor uw bedrijf en u verblijdt tevens uw relaties met een mooi en functioneel relatiegeschenk.

Meer informatie?

Heeft u vragen over reisartikelen bedrukken of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Kijk verder

Kijk ook naar andere goedkope relatiegeschenken van de PennenBoer, zoals: zonnebrillen, pennen en aanstekers!

Reisartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top!

Rutger uit Dedemsvaart

10

Super !!!

Debby van Schaijik uit Den Haag

9

Makkelijk en snel bestellen

Erwin uit Haaksbergen

10

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9