Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 4 tot 6 werkdagen (12)
 3. 5 tot 7 werkdagen (3)
 4. 8 tot 10 werkdagen (31)
 5. 10 tot 15 werkdagen (8)
Minimale afname
 1. 25 (17)
 2. 50 (9)
 3. 100 (15)
Materiaal
 1. Acryl (1)
 2. Aluminium (1)
 3. Imitatie leer (2)
 4. Keramiek (2)
 5. Kunststof (15)
 6. Leer (1)
 7. Metaal (6)
 8. Microfibre (3)
 9. Neoprene (1)
 10. Overig (20)
 11. Pet-recyclebaar (1)
 12. Polyester (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (59)
 2. 2 kleuren (41)
 3. 3 kleuren (37)
 4. 4 kleuren (37)
 5. Fullcolor (7)
Soorten reisartikelen
 1. Bagagewegers (3)
 2. Reisportefeuilles (6)
 3. Reissets (10)
 4. Reiswekkers (2)
 5. Stekkers en adapters (5)
Soorten thermosbekers
 1. Zonder oor (3)

Reisartikelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Reisartikelen met een bedrukking, ze zijn onmisbaar tijdens reizen. Hierbij kan het gaan om langdurige vakanties, maar ook om korte weekendjes weg. Met bedrukte reisartikelen doet u een grote doelgroep veel plezier, aangezien vrijwel iedereen wel eens lekker geniet van één of meerdere dagen weg. Bedrukte reisartikelen zijn bedoeld om het reizen net iets gemakkelijker en aangenamer te maken. Bij De PennenBoer betekent dit dan ook dat u verschillende relatiegeschenken kunt bestellen. Wist u bijvoorbeeld dat het al mogelijk is om bedrukte reisartikelen vanaf 25 stuks te bestellen?! Dit geldt ook voor alle andere relatiegeschenken van De PennenBoer. Bedrukte relatiegeschenken zijn dus niet alleen toegankelijk voor grote bedrijven, maar ook voor kleine ondernemers en verenigingen!

Reisartikelen met een bedrukking | wat kies ik?

Bedrukte reisartikelen zijn in grote getalen te bestellen en ieder artikel is anders. Wij begrijpen dan ook maar al te goed dat het voor u lastig kan zijn om een bepaald reisartikel uit te kiezen om te gaan bedrukken. U kunt uzelf enkele vragen stellen, om dit proces eenvoudiger te maken.

Waarvoor wilt u de bedrukte reisartikelen gaan gebruiken? Wilt u deze vergeven aan zeer goede relaties of wilt u juist uw bedrijf promoten bij onbekende mensen? Vaak worden er aan zeer goede relaties duurdere geschenken vergeven dan wanneer deze puur als promotiemateriaal worden besteld. U kunt de prijsfilter gebruiken voor de doelgroep waarvoor u de bedrukte reisartikelen wil bestellen.

Welke kleur moet het reisartikel zijn dat wordt bedrukt? Heeft u een bepaalde kleur in gedachten voor het reisartikel, dan kunt u ook hiervoor een filter gebruiken in de webshop van De PennenBoer. Op deze manier houdt u een steeds kleiner aantal reisartikelen over. Vervolgens kunt u in de webshop al gemakkelijk uw bedrukkingswensen doorgeven, zoals een logo of een tekst.

Uiteraard helpen de medewerkers van De PennenBoer u ook graag persoonlijk met het kiezen van het juiste reisartikel! Neem daarom gerust eens contact op:

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat in de webshop.

Het bedrukken van nog veel meer geschenken!

Naast het bedrukken van reisartikelen, kunnen er nog veel meer geschenken worden bedrukt, namelijk: caps, handdoeken en keycords!