PERSOONLIJK ADVIES

Notitieboekjes bedrukken kleine oplage

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Notitieboekjes met bedrukking zijn goede voorbeelden van relatiegeschenken die in het dagelijks leven veel worden gebruikt. Vrijwel iedereen gebruikt een bedrukt notitieboekje op zijn of haar eigen manier. De ene persoon gebruikt hem om een boodschappenlijstje in te maken, terwijl de andere hier belangrijke informatie in opschrijft voor een werkoverleg, etc. Een notitieboekje met bedrukking is dan ook een zeer slim geschenk om weg te geven, omdat deze bij vrijwel iedereen van pas komt. Vanaf nu zijn bedrukte notitieboekjes voor iedereen bereikbaar, omdat ze al vanaf 25 stuks kunnen worden besteld. Bent u een onderneming aan het opstarten of heeft u een kleine doelgroep waaraan u de notitieboekjes met bedrukking weg wil geven, dan is dit geen enkel probleem bij De PennenBoer. 

Notitieboekjes bedrukken

Bij De PennenBoer kunt u terecht voor: 

  • relatiegeschenken vanaf 25 stuks;
  • een breed assortiment met allerlei keuzes die u zelf kunt maken;
  • service op maat;
  • een snelle levering. 

Bedrukte notitieboekjes waren dus nog nooit voor ieder bedrijf zo eenvoudig binnen handbereik. Heeft u de geschenken nou op zeer korte termijn nodig? De PennenBoer heeft goede contacten en varianten op voorraad, waardoor er nog veel mogelijk is. Het advies is dan ook om gelijk contact op te nemen! 

Contact opnemen met De PennenBoer voor meer informatie 

Contact opnemen met De PennenBoer voor het vergaren van meer informatie of het stellen van uw vragen is helemaal geen slecht idee. Onze medewerkers hebben veel ervaring en ieder hun eigen specialisme. Dit betekent dus dat zij u altijd van een goed onderbouwd advies kunnen voorzien. Twijfelt u tussen verschillende uitvoeringen van notitieboekjes of heeft u vragen over onze leveringsvoorwaarden, hiervoor kunt u allemaal bij onze klantenservice terecht. Aangezien er bij De PennenBoer vanuit Nederland en België bestelt kan worden, hebben wij ook voor beide landen eigen contactgegevens. U kunt vanuit NL bellen naar 074 – 711 0211 en vanuit België naar 078 – 48 1648. Mailen kan naar [email protected] en [email protected]. Daarnaast kunt u ook nog contact opnemen middels de online chat die in rechtstreekse verbinding staat met onze klantenservice. Deze vindt u op de websites! 

Op zoek naar nog meer geschenken?

Bent u op zoek naar meer leuke geschenken? Kijk dan eens bij onze artikelen voor het winterseizoen, zoals: mutsen, ijskrabbers en fleece!

Notitieboekjes bedrukken kleine oplage

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.