23-05-2023

a24-productimages_2400x2400_592770UTawVd5D499eo_600x600

Sporttassen met bedrukking en in uw smaak!

Sporttassen met uw eigen bedrukking. Bent u lid van een vereniging, dan is het erg leuk om uw eigen bedrukte sporttas te hebben. Daarnaast zijn het ook zeer zinvolle geschenken om uw bedrukte sporttassen te vergeven, zowel voor verenigingen als voor bedrijven. De bedrukte sporttassen bieden namelijk veel ruimte voor veel spullen en vaak ook allerlei verschillende vakken. Een geliefd geschenk dus, dat vaak zal worden gebruikt.

Sporttassen met bedrukking voor uw bedrijf

Sporttassen met bedrukking zijn ook zeer geschikt voor uw bedrijf. Ze kunnen immers bij allerlei gelegenheden worden ingezet. De PennenBoer denkt graag met u mee over de mogelijkheden, maar adviseert u ook graag over de ideeën die u al in uw hoofd heeft. Daarnaast heeft u bij ons ook nog eens de keuze uit een zeer ruim assortiment met allemaal verschillende sporttassen. Het zoeken naar uw eigen bedrukte sporttas was nog nooit zo gemakkelijk, via de filters kunt u namelijk gemakkelijk zoeken naar de modellen die u interesseren. De filters die u bijvoorbeeld kunt gebruiken, zijn:

·      kleur;
·      prijs;
·      positie;
·      etc.

Een bedrukte sporttas in uw hoofd, maar staat deze er toch niet tussen? Schroom niet om onze medewerkers aan het werk te zetten. Zij gaan namelijk graaf voor u op zoek naar deze ideale sporttas met bedrukking, voor uw bedrijf.

Het bedrukken van uw sporttassen

Het bedrukken van de sporttassen gebeurt meestal met een zeefdruk of transferdruk. Hierbij kan uw logo, bedrijfsnaam of andere mooi in kleur worden aangebracht. U kunt de bedrukking voor op uw sporttassen zelf samenstellen en dus ook mooie kleurencombinaties maken. Bij De PennenBoer ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Daardoor kunt u precies zien hoe de bedrukking op de sporttas wordt aangebracht en hoe het eindresultaat eruit zal zien. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u dus vooraf al ontzettend veel bekijken en waar nodig nog aanpassen.

Contact met De PennenBoer

Het is erg eenvoudig om contact op te nemen met De PennenBoer. Dit kan iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur, via:

·      074 – 711 0211 (NL);
·      078 – 48 1648 (BE);
·      [email protected];
·      [email protected];
·      live chat.