PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bedrukt snoepgoed

Goedkoop bedrukt snoepgoed mag niet ontbreken op beurzen of andere promotionele acties. Goedkoop snoepgoed met bedrukking is namelijk hét lokkertje naar uw stand. Vrijwel iedereen houdt van snoepgoed, waardoor de doelgroep zeer breed is. Dit is voor u dus erg gemakkelijk weggeven. Goedkoop bedrukt snoepgoed kan zowel los als in een pakket of pot worden weggegeven. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Goedkoop snoepgoed met bedrukking – ons aanbod 

Goedkoop snoepgoed is te verkrijgen in verschillende soorten. Een kleine greep uit het assortiment van De PennenBoer is:

  • pepermunt;
  • chocola;
  • dropstaafjes;
  • jellybeans;
  • suikerhartjes.

Goedkoop snoepgoed bedrukken 

Goedkoop snoepgoed bedrukken kunt u bij de PennenBoer op verschillende manieren. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het soort snoepgoed dat u heeft uitgezocht in onze webshop. Elk materiaal wordt namelijk vaak op een andere manier bedrukt, echter weet de PennenBoer precies hoe dit in zijn werk gaat! 

Goedkoop snoepgoed bedrukken kan dus verscheidend. Als voorbeeld nemen wij een doosje pepermunt, ook wel mint dispenser genoemd. Het doosje pepermunt wordt bedrukt met een tampondruk, deze techniek is namelijk geschikt voor het bedrukken van de wat kleinere oppervlaktes. U kunt een eigen keuze maken qua bedrukking van het goedkope snoepgoed. Bij het bedrukken van een mint dispenser geven wij het advies de bedrukking eenvoudig te houden, zodat deze goed opvalt. Denk bijvoorbeeld aan uw logo en/of bedrijfsnaam met een website of telefoonnummer. Als u een keuze heeft kunnen maken, ontvangt u altijd een digitale proefdruk van het goedkope snoepgoed met bedrukking. Op de proefdruk kunt u zien of alles naar wens is. Zodra de proefdruk akkoord wordt gegeven van uw kant, zal het productieproces van het snoepgoed worden gestart. 

Contact opnemen

Goedkoop snoepgoed wordt bij De PennenBoer altijd met hygiëne bedrukt, zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Mocht u graag meer informatie willen hebben over ons assortiment goedkoop snoepgoed, dan kunt u altijd gemakkelijk contact met ons opnemen. De contactgegevens van De PennenBoer zijn:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Meer promotieartikelen

Kijk voor meer promotieartikelen bij keycords, lippenbalsems en spaarpotten!

Goedkoop bedrukt snoepgoed

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8