Bestel in 4 simpele stappen jouw

Balpen Hawaï hardcolour

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Hardcolour balpen met metalen clip, metal look drukknop, tussenring en penpunt. De pen bevat een blauwschrijvende Jumbo vulling. Vanaf 10.000 stuks andere kleurcombinaties mogelijk.
Specificaties
Artikelnummer A53-LT80421-PC
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Afmeting print 50 x 8 mm.
Kleur inkt Blauw
Veelgestelde vragen
Het is mogelijk om de bestelling qua kosten te verdelen en naar verschillende adressen te factureren. Bijvoorbeeld wanneer je een bestelling plaatst voor meerdere locaties. Je kunt dit aangeven bij het plaatsen van je bestelling, maar je mag op voorhand of na het plaatsen van de bestelling ook contact met ons opnemen.
Het is mogelijk relatiegeschenken zonder btw te bestellen. BTW wordt door ons niet berekend als er wordt voldaan aan een van onderstaande criteria.
- Je bent gevestigd in een ander EU land dan Nederland en je beschikt over een geldig EU BTW nummer*.
- Je bent gevestigd in een land buiten de EU.

*Bij een online bestelling kun je je BTW nummer opgeven tijdens het invoeren van je gegevens. Wanneer het ingevoerde BTW nummer geldig is en de tenaamstelling overeenkomt met de gegevens in de bestelling, zal er geen BTW worden berekend. Als je voor de afhandeling van je bestelling documenten overhandigt waaruit blijkt dat de goederen naar het buitenland worden verzonden dan kunnen wij mogelijk ook de producten zonder BTW leveren. Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Of de BTW op de door jou bestelde relatiegeschenken aftrekbaar is, is afhankelijk van een aantal voorwaarden. Je kunt dit voor jouw bedrijf nagaan via de website van de belastingdienst: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/btw_aftrekken/personeelsvoorzieningen_en_relatiegeschenken/personeelsvoorzieningen_giften_en_relatiegeschenken
Als je via iDeal of Bancontant/Mister Cash betaalt dan ontvang je zodra je de bestelling hebt geplaatst een bevestiging per e-mail. Vervolgens ontvang je van ons ook een factuur.

Als je hebt gekozen voor de betaalmethode op factuur krijg je eerst een bevestiging van de bestelling per e-mail, zodra je deze hebt geplaatst. Vervolgens ontvang je een pro forma factuur. Als je de pro forma factuur hebt betaald, ontvang je de factuur.
Bij ons kun je op verschillende manieren betalen, namelijk:
- Op factuur;
- Ideal;
- Creditcard;
- Bancontant/mister cash.
Lees hier meer informatie over onze 
betaalmethoden.
Vergelijkbare producten
De Baron Colour balpen met een witte barrel en drukker en met een gekleurde clip en tip. De vulling
VICTORIA kunststof balpen Peekay met gestyleerde clip, clip in diverse kleuren leverbaar, deze prach
Toppoint design balpen, geproduceerd in Duitsland. Deze pen bevat een X20 vulling voor 2,5km schrijf
MANHATTAN balpen met witte houder en transparante clip Peekay, blauwschrijvend
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Snelle en goede service
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!