Bestel in 4 simpele stappen jouw

Mok met lepel

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Porseleinen mok met lepel en bamboe deksel met een inhoud van 380 ml. Per stuk verpakt in doosje. Tamponprint is niet vaatwasserbestendig. Keramiek transfer is vaatwasserbestendig. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur per item kan verschillen.
Specificaties
Artikelnummer A36-MO9708-PC
Levertijd 4 tot 5 werkdagen
Afmeting print 60x45 mm
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
Automatische 23" stormparaplu met gekleurde glasvezel schacht en glasvezel baleinen. Kleur matching
snelle-levering
De Barry paraplu is niet voor niets een bestseller. De 23" paraplu schuift automatisch open in slech
onze-keuze
Automatisch openende paraplu met een polyester scherm. Hij heeft een stevige metalen schacht en gepa
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!
Uitstekende service en snelle levering!