Bestel in 4 simpele stappen jouw

Bio Degradable Natural Pen pennen

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
WoW! Eco-vriendelijke balpen met houder van gerecycled papier. De gekleurde clip, drukknop en het puntstuk zijn van biologisch afbreekbaar PLA. Met blauwschrijvende vulling.
Specificaties
Artikelnummer A24-2486-PC
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Materiaal Papier
Kleur inkt blauwschrijvend
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
In Europa geproduceerde sportbidon met een Toppoint design. De bidon is 100% lekvrij en door het sof
Kunststof bidon, gemaakt van BPA-vrij PCTG materiaal, met afsluitbaar rietje. Inhoud: 500 ml. Lekvri
Toppoint design sportfles van hoge kwaliteit. De bidon wordt geproduceerd in Europa en is 100% lekvr
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Snelle en goede service
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!