Bestel in 4 simpele stappen jouw

Mepal Lunchpot Ellipse Foodcontainer

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Deze duurzame, kunststof foodjar van het merk Mepal is een handig product om je lunch of tussendoortje mee te nemen. De foodjar heeft twee compartimenten. Door middel van een draaibeweging scheid je de twee compartimenten van elkaar. Beide delen hebben een aparte deksel. Dé oplossing om geknoei tijdens het mengen te voorkomen. De inhoud van het bovenste transparante compartiment is 200 ml, dit betekent dat er ongeveer 75 gram muesli of fruit in past. De inhoud van het onderste compartiment is 500 ml, genoeg voor een royale portie soep, noedels of yoghurt. Een hoogwaardig kwaliteitsproduct. BPA-vrij, Food Approved en lekvrij. Geschikt voor magnetron (deksel uitgezonderd) en vriezer. Met 2 jaar Mepal fabrieksgarantie. Made in Holland. VOORRAAD INFORMATIE: Tot 1.000 stuks beschikbaar binnen 10 werkdagen. Uitzonderingen voorbehouden.
Specificaties
Artikelnummer A508-1370-PC
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
Dubbelwandige thermo voedselcontainer om warm eten overal mee naartoe te nemen. Zorgt er voor dat vo
Ideale beker met twee compartimenten. De grote drinkbeker voor uw yoghurt of soep en het kleine comp
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!
Uitstekende service en snelle levering!