Bestel in 4 simpele stappen jouw

Trucker Recycled Cotton pet

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
WoW! Trucker cap met 5 panelen en voorgevormde, gebogen klep gemaakt van 60% geborsteld, gerecycled katoen en 40% gerecycled polyester. Achterzijde in mesh structuur (polyester) voor optimale ventilatie. Met klittenbandsluiting.
Specificaties
Artikelnummer A24-3847-PC
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
100-eco
Bamboe balpen
vanaf 0,44
Bamboe balpen met gekleurde kunststof details. Drukmechanisme. Blauwe inkt. Bamboe is een natuurlijk
100-eco
Houten balpen
vanaf 0,26
Houten balpen met transparante dop. Zwarte inkt.
100-eco
Balpen met drukmechanisme, een bamboe behuizing en gekleurde details in 50% tarwestro/50% ABS. Blauw
100-eco
Balpen met papieren houder en drukmechanisme. De gekleurde delen zijn gemaakt van 40% koffieschillen
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Snelle en goede service
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!