Bestel in 4 simpele stappen jouw

Bamboo Black Tool multitool

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
7-delige gereedschapset met een houder van staal en bamboe. De houder bevat de volgende zwartstalen tools: 5 inbussleutels in diverse maten, een schroevendraaier en een kruiskopschroevendraaier. Deze compacte set neem je gemakkelijk mee in het zadeltasje van je fiets. Per stuk in kraft doos.
Specificaties
Artikelnummer A24-1552-PC
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
snelle-levering
Toppoint design balpen, geproduceerd in Duitsland. Met Jumbo vulling voor 4,5km schrijfplezier. Keuz
snelle-levering
Toppoint design balpen, geproduceerd in Duitsland. Met Jumbo vulling voor 4,5km schrijfplezier.
Toppoint design balpen, geproduceerd in Duitsland. Deze pen bevat een Jumbo vulling voor 4,5km schri
Toppoint design balpen, geproduceerd in Duitsland. Deze pen bevat een blauwschrijvende Jumbo vulling
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!
Uitstekende service en snelle levering!