10-08-2023

Back to School promotieartikelen

Back to School: het nieuwe schooljaar goed beginnen!

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent dat er weer veel campagnes gedraaid gaan worden met het welbekende “Back to School”. Ook jullie kunnen hier als bedrijf op inspelen en een handje helpen bij een goede start van het nieuw schooljaar. Als je op zoek bent naar slimme manieren om je merk te promoten en scholieren goed uit te rusten voor het komende schooljaar, dan zijn er enkele geschenken die je kunt overwegen. Hieronder gaan we in op enkele voorbeelden van geschenken die elke scholier of student goed kan gebruiken in het komende jaar. Wil jij inspiratie opdoen? Lees dan snel verder!

1.      Rugzakken of laptoptassen bedrukken

Elke scholier en student heeft er één nodig een rugzak of laptoptas. Want dagelijks moet de laptop wel mee of moeten er verschillende boeken meegenomen worden. Daarnaast moet er ook gegeten en gedronken worden, waardoor een rugzak of laptoptas onmisbaar is. Zoek je een geschenk waarvan het voor veel doeleinden gebruikt kan worden, maar ook goed opvalt? Kies dan voor een rugzak of laptoptas. Daarnaast zijn er ook rugzakken met een laptop vak beschikbaar.

2.      Pennen, potloden en notitieboeken

Hoewel er steeds meer op de laptop gedaan wordt, blijft een notitieblok met een paar pennen en potloden ook echt onmisbaar voor elke scholier en student. Even snel wat opschrijven? Dat gebeurt niet vaak op een laptop, maar in een schets op een notitieblok. Daarnaast hebben veel studenten vaak meerdere pennen en potloden mee, want iedereen weet dat ze lang niet altijd meer werken, andere studenten een pen lenen en niet teruggeven, et cetera. Kortom, je kunt nooit te veel pennen en potloden hebben. Daarnaast zijn notitieblokken, pennen en potloden ook goed zichtbaar en ook buiten school te gebruiken.

3.      Andere handige geschenken

Naast bovenstaande artikelen zijn er nog andere geschenken die van pas kunnen komen voor studenten. Is dat de doelgroep die jullie willen benaderen? Dan kunnen jullie ook denken aan draadloze opladers of powerbanks. Dan kan bijvoorbeeld de smartphone worden opgeladen tijdens de schooldagen. Daarnaast zie je ook vaak veel scholieren of studenten met koptelefoons of oordoppen in. Daarom zijn bedrukte koptelefoons ook goede geschenken om uit te delen en mee op te vallen. Aangezien deze geschenken ook dagelijks gebruikt zullen worden, zijn dit ook uitstekende geschenken om reclame mee te maken.

Het schooljaar goed beginnen met jullie geschenken

Kortom, een doordachte selectie van promotieartikelen kan jullie Back to School campagne echt laten opvallen. Deze items zijn niet alleen nuttig voor studenten, maar bieden ook waardevolle kansen om je merk dagelijks te promoten en onder de aandacht te brengen bij een grote groep. Kies producten die relevant zijn voor het studentenleven, bedruk ze met je logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking, en je zult zeker indruk maken tijdens dit drukke seizoen. Zo help je niet alleen studenten met hun schooltaken, maar creëer je ook een blijvende band tussen hen en je merk. Interesse? Bestel via de website of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen jullie graag!