23-05-2023

Strandbal met logo goedkoop bestellen?

Een strandbal met logo kan goedkoop worden besteld in de webshop van De PennenBoer. U heeft niet alleen de mogelijkheid om alle soorten strandballen te bekijken, maar ook om meteen een prijsberekening te maken. Hierdoor kunt u dus precies uitzoeken welke strandbal met logo goed bij uw bedrijf past en uiteraard ook binnen uw budget. Mocht u er toch niet helemaal zelf uitkomen, dan is hulp zeer dichtbij middels de online chat die rechts onderin vindt op de website.

Strandballen met logo voor uw bedrijf?!

Strandballen met logo zijn ook geschikt voor uw bedrijf. Ze kunnen niet alleen op veel verschillende manieren worden vergeven, maar zorgen ook nog eens voor een hoop extra promotie. U heeft tevens verschillende manieren om de strandballen met logo te vergeven, dit komt onder andere door het kleine formaat. U kunt ervoor kiezen om deze te versturen met een mailing, welke wij ook graag voor u verzorgen. Al met al zijn er dus ontzettend veel manieren om de strandballen te gebruiken binnen uw bedrijf. Mocht u op zoek zijn naar een origineel idee, dan kunt u daarvoor ook altijd terecht bij de medewerkers van De PennenBoer.

Strandballen van een logo voorzien

Strandballen worden middels een tampondruk voorzien van een logo. Hierbij kunnen er verschillende kleuren worden gebruikt in de bedrukking, maar er kan ook worden gekozen voor één kleur. Er zijn ook nog andere manieren om strandballen te bedrukken, zoals een full colour bedrukking over de gehele strandbal. Hierbij gaat het wel om grote afnames, die helemaal naar uw wens kunnen worden ontworpen. 

Strandballen bedrukken met een logo is één optie, het is allicht ook mogelijk om te kiezen voor:

  • Een bedrijfsnaam;

  • Een afbeelding;

  • Een tekst.

Strandballen met logo van De PennenBoer

Strandballen met logo van De PennenBoer zijn er in verschillende soorten en maten. Wilt u graag meer weten over onze uitvoeringen of over het bedrukken, dan kan dit vanzelfsprekend. Contact opnemen is telefonisch mogelijk via 074 – 711 02 11 (NL) of 078 – 48 16 48 (BE). Mailen kan naar [email protected] en [email protected]. U kunt uw vragen ook rechtstreeks via de chat stellen of daarop een bericht achterlaten.