10-10-2023

Handige gadgets thuiswerkers

Handige gadgets voor thuiswerkers

In deze nieuwe wereld van thuiswerken, waar de grenzen tussen werk en leven vervagen, zijn handige gebruiksvoorwerpen essentieel voor het handhaven van productiviteit en evenwicht. Pennen, notitieboekjes en notitieblokken zijn de onmisbare metgezellen van thuiswerkers, waar gedachten en ideeën tot leven komen. Maar voor degenen die onderweg zijn naar klanten of af en toe het thuiskantoor verlaten, zijn sleutelhangers, rugzakken en laptoptassen onmisbaar. Deze praktische producten helpen medewerkers goed voorbereid en georganiseerd te blijven, waar ze zich ook bevinden. Daarnaast is ontspanning ook belangrijk en is dit mogelijk met een lekkere kop koffie of glas thee. Ook kan de stress worden bestreden met de welbekende stressbal.

Diverse praktische gebruiksvoorwerpen voor het werk

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden, en handige gebruiksvoorwerpen zijn essentieel om productiviteit te garanderen. Pennen, notitieboekjes en notitieblokken zijn de onmisbare metgezellen van thuiswerkers. Pennen zijn voor veel werknemers onmisbaar en worden op veel manieren gebruikt, van het noteren van to-do lijsten tot het krabbelen van briljante ideeën, een comfortabele pen is een dagelijkse noodzaak. Daarnaast moet je ook een plek hebben waar je jouw lijstjes, ideeën en andere notities kwijt kunt. Daarvoor kun je notitieboekjes bedrukken of grotere notitieblokken voorzien van het logo of naam van het bedrijf. Hiermee kunnen alle nodige dingen worden opgeschreven, zodat deze niet vergeten wordt.

Veel onderweg naar klanten of toch weer naar kantoor

Voor medewerkers die vaak onderweg zijn naar klanten, zijn deze handige producten een must. Maar  ook voor thuiswerkers kan het nodig zijn dat ze nog regelmatig bij een klant op bezoek of weer richting kantoor gaan. Dan kunnen deze geschenken helpen om alles mee te nemen en goed voorbereid op pad te gaan. Want laat bijvoorbeeld sleutelhangers bedrukken om de sleutelbos wat op te vrolijken, maar ook om de sleutels minder snel te vergeten. Daarnaast kan er bijvoorbeeld ook een USB aan de sleutelhanger zitten waar de benodigde bestanden op staan. Verder kunnen rugzakken goed gebruikt worden om alles mee te nemen. Ook kunnen laptoptassen goed van pas komen, want tegenwoordig zijn alle benodigdheden via de laptop toegankelijk.

Een ontspannen werkomgeving in het eigen huis

Voor thuiswerkers is ontspanning net zo belangrijk als productiviteit. Daarom kun je ook enkele producten bedrukken en uitdelen die voor ontspanning kunnen zorgen. Laat bijvoorbeeld stressballen bedrukken, want dat is een uitstekend hulpmiddel om spanning en stress te verminderen. Hiermee kan de geest ontspannen en worden de spieren ontlast tijdens drukke werkdagen. Ook kun je bijvoorbeeld mokken bedrukken met de naam van de medewerker om deze momentjes net iets specialer aan te laten voelen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om koffiekopjes en theeglazen te bedrukken en deze uit te delen aan jouw medewerkers, relaties, klanten of andere doelgroepen. Elke thuiswerker kan en zal hier gebruik van maken tijdens het werken.

Ongeacht je wensen en doelgroep, De PennenBoer helpt jou graag!

Of je nu werkt vanuit je thuiskantoor, onderweg bent naar belangrijke vergaderingen of gewoon een ontspannen werkomgeving in je eigen huis wilt creëren, De PennenBoer biedt een scala aan handige promotieartikelen om je te ondersteunen. Laat ons je pennen bedrukken met je bedrijfslogo, personaliseer notitieboekjes of notitieblokken, en maak je merk zichtbaar met sleutelhangers, rugzakken en laptoptassen. Bovendien kunnen we stressballen bedrukken, evenals mokken, koffiekopjes en theeglazen om ontspanning te bevorderen. We begrijpen de behoeften van moderne professionals en streven ernaar om hen te voorzien van de essentiële tools om te slagen, waar ze ook werken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen een georganiseerde, comfortabele en ontspannen werkomgeving te creëren, waar productiviteit en welzijn hand in hand gaan.