28-02-2024

Perfecte seizoengeschenken

Ontdek het perfecte seizoengeschenk

Het geven van geschenken is een kunst op zich, en wat is er nu leuker dan je geliefden, klanten of medewerkers te verrassen met een geschenk dat perfect past bij het seizoen? Of het nu zomer, winter of ergens daartussenin is, er is altijd een passend geschenk om de juiste sfeer te creëren en de ontvanger te laten stralen. Door middel van het juiste geschenk kun jij de relatie versterken, maar wordt er door de bedrukking ook automatisch reclame voor jouw bedrijf gemaakt! Laten we eens dieper ingaan op een paar geweldige ideeën voor geschenken per seizoen!

1.    Zomerse verwennerij: strandtassen, koeltassen, zonnebrillen en meer

Wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de temperaturen stijgen, zijn geschenken voor warme dagen een schot in de roos. Een dagje strand kan niet zonder een trendy strandtas om al je benodigdheden in stijl mee te nemen. Kies voor kleurrijke en opvallende strandtassen die niet alleen praktisch zijn, maar ook een fashion statement maken. Voor degenen die liever picknicken in het park, zijn koeltassen onmisbaar. Laat deze bedrukken met je logo en zorg ervoor dat je merk de hele zomer lang gezien wordt. Daarnaast mogen de bedrukte zonnebrillen ook niet vergeten worden, een accessoire dat niet alleen beschermt tegen fel zonlicht, maar ook stijl toevoegt aan elke zomerse outfit. Kies voor modieuze zonnebrillen met UV-bescherming en laat je merk stralen in de zomerzon!

2.    Winterse warmte: ijskrabbers, paraplu’s, fleece deken

Wanneer de dagen korter worden en de eerste sneeuwvlokken vallen, zijn geschenken voor koudere dagen meer dan welkom. Niets is vervelender dan 's ochtends naar je bevroren autoruiten staren, maar met bedrukte ijskrabbers wordt deze klus een stuk minder vervelend. Kies voor stevige ijskrabbers met een comfortabel handvat en laat ze bedrukken met je bedrijfslogo voor maximale zichtbaarheid. En wat is er belangrijker tijdens regenachtige dagen dan een stevige paraplu? Kies voor bedrukte paraplu's van hoge kwaliteit die bescherming bieden tegen wind en regen. Laat deze bedrukken met je logo en zorg ervoor dat je merk altijd opvalt, zelfs op de meest grijze en regenachtige dagen. En voor degenen die liever knus binnen blijven, zijn bedrukte fleece dekens een perfect geschenk. Kies voor zachte en warme fleece dekens met een subtiel ingeweven logo voor een luxueuze uitstraling. Perfect om lekker onder te kruipen tijdens lange winteravonden!

3.    Geschenken voor het hele jaar: aanstekers, tassen, bidons en handdoeken

Sommige geschenken zijn tijdloos en passen perfect bij elk seizoen. Aanstekers en sleutelhangers bedrukken is bijvoorbeeld een slimme keuze voor beurzen en evenementen, waar ze het hele jaar door kunnen worden gebruikt. Kies voor hoogwaardige aanstekers met een opvallend ontwerp en laat ze bedrukken met je logo voor een blijvende indruk. En wat is er handiger dan een bedrukte katoenen tas? Kies voor duurzame katoenen tassen die multifunctioneel zijn en geschikt voor dagelijks gebruik. Laat deze bedrukken met je bedrijfslogo en zorg ervoor dat je merk overal gezien wordt. Voor de sportievelingen onder ons zijn bedrukte bidons en shakebekers een must-have. Kies voor stevige bidons van hoogwaardige materialen en laat ze bedrukken met je logo voor een professionele uitstraling. En tot slot, vergeet bedrukte handdoeken en gastendoekjes niet. Deze praktische geschenken zijn perfect voor gebruik thuis of op kantoor en zorgen voor een luxe uitstraling. Kies voor zachte handdoeken van hoge kwaliteit en laat ze bedrukken met je logo voor een persoonlijk tintje.

Vind het perfecte seizoengeschenk bij De PennenBoer

Of het nu zomer, winter of iets daartussenin is, bij De PennenBoer vind je het perfecte geschenk voor elk seizoen. Bestel vandaag nog je strandtassen, ijskrabbers, aanstekers of handdoeken en laat je relaties, klanten of medewerkers zien hoeveel ze voor je betekenen. Toch op zoek naar iets anders? Ook dan kan De PennenBoer helpen. Met ons ruime assortiment aan relatiegeschenken vind je altijd het ideale geschenk voor elke gelegenheid! Graag iets out-of-the-box geven? Wij denken graag met je mee! Samen komen we tot prachtige geschenken voor jouw relaties, klanten of medewerkers!