23-05-2023

Katoenen tassen met eigen bedrukking

Katoenen tassen met een bedrukking worden ontzettend veel besteld bij De PennenBoer. De reden hiervoor is de veelzijdigheid die deze katoenen tassen met bedrukking bieden. Ze worden namelijk besteld om te vergeven in de detailhandel bij aankoop, maar ook om te verkopen tijdens festivals en andere bijeenkomsten. De katoenen tassen zijn in aanschaf niet ontzettend duur en zijn gemaakt van het duurzame materiaal katoen. Dat betekent dus dat de tassen lang mee zullen gaan na het vergeven. De bedrukking die u hierop laat plaatsen zal dus een geruime tijd door verschillende mensen worden gezien.

48-uurs levering met bedrukte katoenen tassen

Heeft u snel bedrukte katoenen tassen nodig? Bij De PennenBoer is dit geen enkel probleem! In overleg bieden wij namelijk een 48-uurs service aan voor het bedrukken en verzenden van katoenen tassen. Mocht u vergeten zijn een bestelling te plaatsen en nadert het evenement of heeft u een andere reden waarom u de bedrukte katoenen tassen snel nodig heeft, dan biedt De PennenBoer hier de oplossing voor! Uw eigen bedrukte katoenen tassen binnen 48 uur afgeleverd, na overleg met onze medewerkers.

Het bedrukken van de katoenen tassen

Het bedrukken van de katoenen tassen is mogelijk op verschillende manieren. Er kan een logo of bedrijfsnaam worden aangebracht aan één zijde van de katoenen tas, maar ook aan beide zijden. Daarnaast is het ook mogelijk om de gehele tas van een bedrukking te voorzien. Denk hierbij aan uw logo herhaaldelijk over de gehele tas of een andere full colour bedrukking die u graag over de gehele tas bedrukt ziet. Het leveren van volledig full colour bedrukte katoenen tassen kan met 6 weken, maar is tegen een extra vergoeding ook al mogelijk binnen 2 weken. Vraag onze medewerkers dan ook gerust naar de mogelijkheden.

Contact opnemen met De PennenBoer

Contact opnemen met De PennenBoer is erg eenvoudig, dit kan namelijk telefonisch, per e-mail en via de chat. Iedere werkdag van 08:30 uur en 17:00 uur beantwoorden zij graag al uw vragen. U kunt hen dan ook eenvoudig bereiken via: