09-06-2024

pexels-jplenio-2957848

Promotieartikelen en merchandise voor evenementen

Organiseer je een evenement? Dan weet je als geen ander dat het zal gaan om beleving en herinnering. Ongeacht of het gaat om een conferentie, festival, beurs of ander soort evenement. Jouw bezoekers en medewerkers zijn van onschatbare waarde. Wanneer je die beleving en herinnering wilt creëren, dan kunnen promotieartikelen en merchandise een grote rol spelen. Want dankzij deze producten kun je jouw merk en evenement promoten, maar kun je ook een blijvende indruk achterlaten bij de doelgroep. Bij De PennenBoer kennen wij als geen ander het belang van goede promotieartikelen en merchandise bij evenementen. Daarom bieden wij een ruim assortiment van topkwaliteit. In deze blog geven wij enkele voorbeelden en laten we zien hoe je ze effectief kan inzetten. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Belang van promotieartikelen en merchandise

Hoewel je de promotieartikelen en merchandise vaak “gratis” weggeeft, zijn het veel meer dan alleen “gratis” producten die je weggeeft. Want deze artikelen zijn krachtige marketingtools die je merk op een tastbare manier vertegenwoordigen en zorgen dat jouw merk voor langere tijd in de gedachten van de mensen blijft. Hierdoor zorg je niet alleen voor de merkherkenning, maar wordt de band met de doelgroep ook versterkt. Daarnaast kunnen veel artikelen ook voor een langere tijd gebruikt worden, daardoor blijft jouw merk en evenement voor lange tijd in gedachten en keert het nog regelmatig weer terug.

Enkele voorbeelden van succesvolle promotieartikelen

Dankzij een ruim aanbod is het soms lastig om de juiste promotieartikelen uit te zoeken en in te zetten voor jouw merk en evenement. Daarom willen wij graag enkele voorbeelden geven van kleine maar succesvolle promotieartikelen en de manier waarop deze artikelen ingezet kunnen worden. Hierdoor kun je inspiratie opdoen of zelfs het gewenste artikel meteen vinden!

Kleine artikelen met een groot bereik

Het formaat van een artikel maakt niet uit of het een goed/succesvol artikel kan zijn. Uiteindelijk gaat het altijd om de functionaliteit van de artikelen en de momenten waarop deze gebruikt kan worden. Daarnaast moet er ook gekeken worden naar de setting waar de artikelen gebruikt kunnen worden, is dit enkel wanneer iemand alleen is of kan dit ook in een grote groep. Bekijk bijvoorbeeld onze aanstekers, flesopeners en zweetbandjes. Op een feestje of aan het sporten? Deze producten worden vaak gebruikt in een grotere groep. Hierdoor is de kans dan ook aanwezig dat niet alleen degene die het evenement heeft bijgewoond jouw merk ziet, maar ook alle andere aanwezigen. Daarmee bereik je dus nog meer mensen met jouw evenement en de weggegeven promotieartikelen en merchandise!

Kleine en veel gebruikte artikelen

Hoewel de artikelen klein kunnen zijn, wanneer een artikel vaak gebruikt kan worden heeft het ook een enorm grote impact. Doordat de promotieartikelen elke keer weer tevoorschijn worden gehaald komt jouw merk en evenement ook weer naar voren. Hierdoor is er constant weer een herinnering aan jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan pennen, winkelwagenmuntjes en sleutelhangers. Vrijwel dagelijks heb je één of meerdere van deze artikelen wel in de hand. Hierdoor zorgt dit voor een constante herinnering bij degene die aanwezig zijn geweest op het evenement. Ook zijn sommige artikelen te zien voor anderen, waardoor ook zij jouw bedrijf of evenement voorbij zien komen.

Veel gebruikte promotieartikelen op evenementen

Naast de genoemde promotieartikelen in de voorgaande alinea’s zijn er ook nog andere artikelen die veel gebruikt worden op evenementen. Veel bedrijven kiezen namelijk ook voor het bedrukken van onder andere keycords, magneten en snoep. Wanneer je wel eens op een beurs bent geweest, dan zien je vaak de werknemers met keycords rondlopen, maar worden die ook uitgedeeld. Daarnaast staat er vaak ook wel een schaal met kleine promotieartikelen om uit te delen, dit kunnen bijvoorbeeld magneten en snoep zijn. Hiermee heb je verschillende producten die je kunt uitdelen wanneer iemand langskomt. Ook zijn dit artikelen die goed gebruikt kunnen worden bij andere evenementen of op andere gelegenheden. Door een brede inzetbaarheid en een groot bereik zijn ook dit weer uitstekende promotieartikelen en merchandise.

Gewenste promotieartikelen en merchandise bedrukken? Wij helpen graag!

Ben jij druk bezig om een evenement op te zetten? Of moet je een komend evenement onder de aandacht brengen bij een doelgroep? De PennenBoer kan je daarbij helpen. Dankzij een ruim assortiment met promotieartikelen hebben wij voor vrijwel elk evenement en elke doelgroep de juiste artikelen. Daarnaast zorgen wij ook altijd voor een topkwaliteit bedrukking, waardoor jouw merk lang zichtbaar is op het artikel. Ook promotieartikelen en merchandise bedrukken? Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online! Eerst graag wat meer informatie krijgen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen graag bij het vinden van de juiste aritkelen.