Bestel in 4 simpele stappen jouw

Hemp Shopping Bag winkeltas

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
WoW! Een stevige winkeltas met korte hengsels. De tas is gemaakt van hennepvezels (475 g/m²). De hennepplant heeft de sterkste natuurlijke vezel die er is. Een stevige tas, duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik. Inhoud ca. 19 liter. De hennepplant heeft de sterkste natuurlijke vezel die er is en bijna alle onderdelen van de plant zijn te benutten. Zo wordt de hennepplant al eeuwenlang bewust gekweekt voor het maken van onder meer textiel. Hennep is een enorm snel en makkelijk groeiende plant en is van nature bestand tegen insecten. Hij kan daarom geheel biologisch worden geteeld. De hennepplant gebruikt 25 tot 35% minder water dan de katoenplant en heeft een slim wortelsysteem: door de diepe, fijne wortels houdt de hennepplant de bodem gezond en zuivert het giftige stoffen uit de bodem.
Specificaties
Artikelnummer A24-W406-PC
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
100-eco
ARTICA balpen
vanaf 0,42
ARTICA balpen bamboe Peekay met metalen drukker, punt en clip met blauwschrijvende kunststof langsch
ARTICA balpen
vanaf 0,28
ARTICA kunststof balpen HC Peekay. Kunststof houder, leverbaar in diverse kleuren, mat-verchroomde m
GANGARO balpen
vanaf 0,33
GANGARO balpen kunststof Peekay. Kunststof design balpen met opvallend gekleurde gripzone, metalen c
MELITA balpen
vanaf 0,30
MELITA kunststof balpen frosty Peekay. Populaire frosty balpen met zilverkleurige drukker, puntstuk
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Snelle en goede service
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!