Bestel in 4 simpele stappen jouw

Kingdom Kubb Outdoor Game spel

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Houten Kubb werpspel. Het uiteindelijke doel is om de koning van de tegenstander omver te werpen. Maar niet zonder eerst de kubbs te veroveren. Dit populaire, Zweedse outdoor gezelschapsspel is leuk om te spelen op de camping of op het strand. Geschikt voor jong en oud. De 21-delige set wordt geleverd in een katoenen zak. Inclusief spelregels. Per stuk in doosje.
Specificaties
Artikelnummer A24-1530-PC
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
Polyester rugzak. Met trekkoord als sluiting.
Katoenen rugzak met koord (100 g/m2).
Lichtgewicht rugzak van non-woven materiaal. Tas is voorzien van zwarte hengsels.
Vergelijkbare producten
Lichtgewicht rugzak van non-woven materiaal. Tas is voorzien van zwarte hengsels.
Katoenen rugzak met koord (100 g/m2).
Polyester rugzak. Met trekkoord als sluiting.
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Snelle en goede service
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!