Bestel in 4 simpele stappen jouw

Powerbank bamboe 4000 mAh

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Powerbank met bamboe behuizing en een capaciteit van 4000 mAh, indicatielampje en Type C connector. Output DC5V/1A. Wordt geleverd met USB kabel met Micro USB plug. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur per item kan verschillen.
Specificaties
Artikelnummer A36-MO9663-PC
Levertijd 4 tot 6 werkdagen
Materiaal Bamboe
Afmeting print 55x110 mm
Eco Bamboe
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
100-eco
Ideale tas van een zware kwaliteit ongebleekt katoen voor promotionele activiteiten. Door de zij- en
100-eco
Ideale tas van een zware kwaliteit katoen voor promotionele activiteiten. Door de zij- en onderkant
100-eco
Ideale tas van ongebleekt katoen in een zware kwaliteit voor promotionele activiteiten. Door de zij-
100-eco
Ideale tas van katoen voor promotionele activiteiten. Door de zij- en onderkant is deze tas extra ru
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Snelle en goede service
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!