Bestel in 4 simpele stappen jouw

GolfClass paraplu 30 inch

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Luxe dubbellaags golfparaplu met 190T polyester en 190T nylon bespanning, stormfunctie, windbreker systeem, glasvezel frame en steel, voorgevormde foam handgreep en dubbele klittenbandbandsluiting. In opberghoes.
Specificaties
Artikelnummer A24-5682-PC
Materiaal 190t polyester;190t nylon;glasvezel
Afmeting print 210 x 140 mm
Handvat paraplu Recht
Openen/sluiten paraplu Handmatig
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
Grote, innovatieve omgekeerde paraplu met dubbele 190T pongee bespanning. Speciaal materiaal dat dro
Automatisch openende golfparaplu met geventileerd scherm van pongé polyester, groot genoeg om 2 pers
100-eco
WoW! Paraplu van 190T RPET pongee (gemaakt van gerecyclede PET-flessen) met een extra grote schermdo
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Snelle en goede service
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!