Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Lange hengsels (4)
Afmeting
 1. 38 x 42 cm (2)
Kwaliteit katoenen tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (3)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 135 gr/m²) (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (1)
 3. 250 (1)
Materiaal
 1. Katoen (7)
 2. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (8)
 2. 2 kleuren (8)
 3. 3 kleuren (8)
 4. 4 kleuren (8)

Katoenen tassen met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Katoenen tassen met snelle levertijd en dan ook nog eens met de bedrukking die u zelf kunt samenstellen. Bij De PennenBoer is het allemaal mogelijk en bestelt u dus uw eigen katoenen tassen met bedrukking en een snelle levertijd. Via de webshop navigeert u eenvoudig naar de juiste categorie en kunt u daarbij alle producten online bekijken. U kunt niet alleen de producten online bekijken, maar ook de daarbij horende: 

·      producteigenschappen, zoals afmeting en materiaal;

·      prijs;

·      bedrukkingsmogelijkheden. 

Het bestellen van bedrukte katoenen tassen met een snelle levertijd is ontzettend eenvoudig en kan snel worden gerealiseerd in de webshop van De PennenBoer. U heeft zeker geen beperkte keuze en kunt gewoon de katoenen tas uitzoeken die past bij uw bedrijf of bij het evenement. Katoenen tassen met snelle levertijd en bedrukt met uw eigen logo of bedrijfsnaam zijn daarnaast ook niet extreem duur en ze kunnen bij sommige modellen al gewoon worden besteld vanaf 25 stuks! 

Het bedrukken van de katoenen tassen

Het bedrukken van de katoenen tassen met snelle levertijd is iets dat voor De PennenBoer routinematig gebeurt. Door de vele jaren ervaring is het voor De PennenBoer eenvoudig om de katoenen tassen van een bedrukking te voorzien. Er wordt dan ook gezorgd voor de meest optimale bedrukking mogelijk bij de katoenen tas met snelle levertijd die is uitgezocht en ook wordt er zorggedragen voor een goed gebruik van de kleuren. U kunt deze taak dan ook gerust overlaten aan de medewerkers van De PennenBoer. 

Het bedrukken van de katoenen tassen met snelle levertijd is op veel verschillende manieren mogelijk, u kunt hier helemaal uw eigen draai aan geven. Er kan worden gewerkt met één kleur, maar er kunnen uiteraard ook meerdere kleuren worden gebruikt. U kunt kiezen voor een hele grote bedrukking, maar er kan ook worden gekozen voor een kleinere bedrukking die bijvoorbeeld vaker terugkomt op de katoenen tassen met snelle levertijd. 

Contactgegevens van De PennenBoer

De contactgegevens van De PennenBoer zijn: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat in de webshop. 

Nog veel meer geschenken met een snelle levertijd!

In de webshop van De PennenBoer bevinden zich nog veel meer geschenken met een snelle levertijd: EHBO sets, lippenbalsem en manicuresets!