Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 10 tot 20 cl (1)
 2. 20 tot 30 cl (2)
 3. 30 tot 40 cl (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (6)
Minimale afname
 1. 25 (9)
 2. 100 (6)
Materiaal
 1. Keramiek (13)
 2. Metaal (1)
 3. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (15)
 2. 2 kleuren (6)
 3. 3 kleuren (6)
 4. 4 kleuren (6)

Mokken met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Mokken met snelle levertijd en dan ook nog eens voorzien van de bedrukking die u wenst. Bij De PennenBoer is altijd veel mogelijk, heeft u bijvoorbeeld een aparte wens voor het bedrukken dan kan er in overleg ontzettend veel. Hetzelfde geldt voor snelle levertijden van relatiegeschenken met/zonder bedrukking. Om u zoveel mogelijk van dienst te zijn, is er daarom een speciale categorie voor u met alle mokken die snel kunnen worden geleverd en daarbij ook nog kunnen worden voorzien van de bedrukking. U hoeft u zich dus niet langer af te vragen welke mok wel een snelle levertijd heeft en welke niet. In deze categorie bevinden zich allemaal mokken met een snelle levertijd en een mogelijkheid tot bedrukken. Dat levert een ruim en variërend aanbod op, waaronder: 

·      met krijtverf;

·      met lepel;

·      dubbelwandig;

·      keramisch;

·      klassieke modellen;

·      modellen voor onderweg. 

Mokken met een bedrukking en snelle levertijd vergeven

Bedrukte mokken met een snelle levertijd kunt u vergeven aan een grote doelgroep en kunnen op verschillende manieren worden ingezet, bijvoorbeeld: 

·      gebruik binnen uw eigen bedrijf door medewerkers;

·      gebruik binnen uw eigen bedrijf door te serveren aan bezoekers;

·      toevoegen aan kerstpakketten;

·      versturen naar goede relaties. 

Het bedrukken van mokken met een snelle levertijd

Mokken met een snelle levertijd van een bedrukking voorzien, dat kan De PennenBoer zeker. U kunt bij ons het gewenste logo, de bedrijfsnaam of andere gewoon uploaden of invoeren tijdens de bestelling die u plaatst in de webshop. Het is uiteraard ook mogelijk om deze te mailen naar de medewerkers van De PennenBoer, wanneer u bijvoorbeeld vooraf vragen heeft over de mogelijkheid van het bedrukken van de mokken met snelle levertijd of omdat u bent vergeten deze te uploaden. 

Het bedrukken van mokken met een snelle levertijd gebeurt wel met de juiste bedrukkingstechniek met De PennenBoer. De mokken worden hierdoor vaatwasserbestendig en de bedrukking zal zeker voor een langere tijd meegaan. 

Contact met De PennenBoer

U kunt iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur contact opnemen met de medewerkers van De PennenBoer, via: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat. 

Andere relatiegeschenken met snelle levertijd

Bent u naast mokken met een snelle levertijd ook nog op zoek naar andere relatiegeschenken? Bij De PennenBoer vindt u nog veel meer relatiegeschenken met een snelle levertijd, zoals: auto accessoires, frisbees en laserpointers.