13-09-2023

Oktoberfest artikelen

Proost op het Oktoberfest!

Proost! Het is weer die tijd van het jaar waarin we onze Lederhosen en Dirndls tevoorschijn halen, de accordeonmuziek begint te spelen en de bierpullen rijkelijk vloeien. Oktoberfest, het grootste bierfestival ter wereld, is een viering van traditie, gezelligheid en natuurlijk, bier. Als je van plan bent om deel te nemen aan deze vrolijke festiviteiten, waarom zou je dan niet je eigen stempel drukken op het feest met op maat gemaakte bedrukkingen op artikelen zoals bierglazen, bierpullen, wijnglazen en meer? Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Bierglazen en bierpullen bedrukken

Een van de beste manieren om je merk of boodschap in de schijnwerpers te zetten tijdens het Oktoberfest is door het bedrukken van bierglazen en bierpullen. Deze iconische bierglazen worden gebruikt voor het serveren van het beroemde Duitse bier en zijn een perfect canvas om je merk te laten zien op het Oktoberfest. Denk aan bedrijfslogo's, Oktoberfest gerelateerde ontwerpen of grappige spreuken die passen bij de feestelijke sfeer. Gasten zullen genieten van hun drankjes in stijl en je merk zal stralen op deze gewilde items. Daarnaast is het, nadat het Oktoberfest ten einde is, ook een mooi aandenken en kan het ook dan nog gebruikt worden. Kortom, een geschenk voor een lange tijd!

Wijnglazen personaliseren voor het Oktoberfest

Niet alle gasten zijn bierliefhebbers, dus waarom zou je niet ook aangepaste wijnglazen aanbieden? Als je Oktoberfest een breder scala aan dranken serveert, kunnen bedrukte wijnglazen een chique en gepersonaliseerde touch toevoegen aan het feest. Voeg je bedrijfsnaam, een speciale Oktoberfest afbeelding of een proostgroet toe om de wijnglazen feestelijk aan te kleden. Hierdoor hebben de niet-bierdrinkers ook een mooi aandenken aan het feest, maar zien zij ook regelmatig uw bedrijfsnaam of andere bedrukking langs komen. Daardoor wordt de houding tegenover uw bedrijf positief beïnvloed.

Promotie van het grote Oktoberfest

Naast drinkgerei zijn er tal van andere promotieartikelen die de sfeer van Oktoberfest kunnen verhogen. Overweeg om bedrukte T-shirts, hoeden, servetten en vlaggen te verspreiden om de feestgangers helemaal in de stemming te brengen. Door van te voren al enkele promotieartikelen uit te delen die het Oktoberfest promoten, breng je de feestgangers in de stemming, maar zorg je er ook voor dat andere mensen zich ook nog melden voor het feest. Daarnaast kun je servetten en vlaggen inzetten om je branding en Oktoberfest-thema te versterken op tafels en in de festiviteiten.

Artikelen voor het Oktoberfest bedrukken? Kies voor De PennenBoer!

Nu je hebt gelezen over de opwindende mogelijkheden van het bedrukken van artikelen voor Oktoberfest, is het tijd om actie te ondernemen! Bij De PennenBoer begrijpen we het belang van kwaliteit en precisie als het gaat om het bedrukken van feestartikelen. Ons gespecialiseerde medewerkers staat klaar om je te helpen bij het ontwerpen en produceren van aangepaste bedrukkingen die perfect passen bij je Oktoberfest. Neem vandaag nog contact op met De PennenBoer om je Oktoberfest artikelen te laten bedrukken!