25-04-2024

windows-241bwQl2uWE-unsplash

Verbonden op afstand: relatiegeschenken voor remote werkers

Na corona kiezen er steeds meer mensen voor om meer vanuit huis te werken. Het is dus belangrijker dan ooit om ondanks de afstand toch nog verbonden te blijven met je team, klanten en partners. Hierbij kunnen goed passende relatiegeschenken een belangrijke rol spelen. Deze geschenken zijn niet alleen een teken van waardering, maar ook een manier om relaties te versterken en te verbinden. Zelfs als je elkaar niet fysiek ziet. In deze blog gaan we kijken naar enkele slimme en functionele relatiegeschenken die speciaal bedoeld zijn voor remote werkers.

Praktisch & persoonlijk

Relatiegeschenken zijn altijd al een goede manier geweest om relaties te versterken, merkbekendheid te verhogen, een positieve perceptie te creëren, loyaliteit te stimuleren of werknemers te motiveren. Maar heb je ooit nagedacht over het feit dat deze relatiegeschenken ook super goed werken voor diegene wie op afstand hun uren maken? Misschien werken relatiegeschenken voor remote werkers nog effectiever, aangezien het nóg belangrijker is om een gezonde relatie te onderhouden met de mensen wie je minder vaak ziet.

Zo kunnen remote werkers bijvoorbeeld heel veel nut uit onder andere een koffiebeker to go of een gepersonaliseerde mok halen, zo genieten ze tijdens het werken op afstand heerlijk van een lekkere bak koffie. Zo schenk je iets praktisch, maar ook persoonlijk indien je deze geschenken laat bedrukken. Komt de remote werker toch weer naar kantoor? Dan kan een handig bedrukte laptoptas ook goed van pas komen. De laptop kan makkelijk worden meegenomen, maar je logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking is ook direct weer zichtbaar.

Klein geschenk, groot voordeel

Laat je relatiegeschenken zoals oordopjes, thermoflessen of powerbanks bedrukken met je logo, naam of tekst. Want dan zullen de mensen wie gebruik maken van deze geschenken snel weer denken aan je bedrijf en het feit dat ze het geschenk van jou hebben mogen ontvangen. Mochten anderen de remote werkers deze relatiegeschenken zien gebruiken, dan bouw je zelfs nog extra merkbekendheid op aangezien ze in contact komen met je logo, naam of een tekst die je bedrijf promoot. Een win-win situatie dus!

Ondanks dat je niet altijd fysiek in contact staat met remote werkers behouden relatiegeschenken hun kracht. Misschien worden ze zelfs wel van groter belang aangezien er extra gelet zal moeten worden op het positief ondersteunen van deze relaties op afstand. Dus wat ga jij je remote werkers binnenkort schenken? De voordelen zijn groot en de mogelijkheden eindeloos! De PennenBoer staat voor je klaar.