PERSOONLIJK ADVIES

Handdoeken bedrukken kleine oplage

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Handdoeken full colour en all over bedrukken bij De PennenBoer kan nu al vanaf 25 stuks! Dit betekent dus bedrukte handdoeken met afbeeldingen, teksten en nog veel meer voor uw feestje, jubileum of andere evenement. 

Het bedrukken van handdoeken over de gehele handdoek en met allemaal verschillende kleuren was eerder vrijwel alleen bereikbaar voor de ‘’grote’’ bedrijven. Er moesten van de grote formaten wel 100 stuks worden besteld en van de kleine formaten 250 stuks. Het bedrukken van handdoeken kan nu echter in een kleine oplage bij De PennenBoer. Het is dan zeker niet zo dat u de keuze heeft uit een beperkt aantal soorten handdoeken. Het full colour bedrukken van de handdoeken in een kleine oplage kan in verschillende formaten, zoals: 

  • 70 x 140 cm
  • 50 x 100 cm
  • 50 x 50 cm
  • 30 x 50 cm
  • 30 x 130 cm
  • 70 x 110 cm
  • 80 x 160 cm
  • 100 x 180 cm
  • 100 x 200 cm 

All over en full colour bedrukken van handdoeken

Het all over en full colour bedrukken van handdoeken vanaf 25 stuks biedt niet alleen mogelijkheden aan particulieren, maar ook aan de wat kleinere bedrijven. U kunt de naamsbekendheid van uw bedrijf zo een ‘’duwtje in de goede richting’’ geven.  Een bedrukte handdoek is immers een leuk en veel gebruikt geschenk. Doordat deze handdoeken nu ook geheel full colour kunnen worden bedrukt geeft nog veel meer mogelijkheden. U kunt veel informatie kwijt over uw bedrijf, producten, etc. 

Bestellen bij De PennenBoer 

Het bestellen van de bedrukte handdoeken bij De PennenBoer is iets dat erg gemakkelijk gaat. U kunt een keuze maken tussen de verschillende kleuren en afmetingen, waarna u het juiste aantal van de bedrukte handdoeken invult. Dit is al mogelijk vanaf 25 stuks! Daarna kunt u de bedrukking doorgeven en deze eenvoudig uploaden. 

Mocht u tussentijds of vooraf vragen hebben over het full colour bedrukken van de handdoeken in kleine oplage dan is de klantenservice altijd bereikbaar via: 

074 – 711 0211 en [email protected] (NL);

078 – 48 1648 en [email protected] (BE). 

Neem eens een kijkje bij onze andere geschenken!

Kijk ook eens bij onze andere geschenken: paraplu’spennen en mokken

Handdoeken bedrukken kleine oplage

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.