Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 4 tot 6 werkdagen (2)
Minimale afname
  1. 25 (1)
  2. 100 (2)
Materiaal
  1. Kunststof (3)
Bedrukking
  1. 1 kleur (3)
  2. 2 kleuren (2)
  3. 3 kleuren (2)
  4. 4 kleuren (2)
  5. Fullcolor (1)

Broodtrommels met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Broodtrommels met snelle levertijd en een bedrukking, daar is veel vraag naar. Het bedrukken van broodtrommels is ontzettend populair, maar vaak wordt het vergeten om deze op tijd te bestellen. Broodtrommels met een bedrukking kunnen voor een grote doelgroep worden gebruikt. Zowel voor kinderen als volwassenen is een bedrukte broodtrommel een welkom geschenk om te ontvangen. Men kan van alles meenemen in uw bedrukte broodtrommel met snelle levertijd. Hoofdzakelijk zal deze worden gebruikt om brood in mee te nemen, maar ook voor fruit of drinken is er vaak voldoende ruimte. Door de bedrukte broodtrommels met snelle levertijd wordt de inhoud van de bedrukte broodtrommels beschermd, dat is namelijk waar de broodtrommel met bedrukking voor zorgt. Daarnaast blijven de producten die in de bedrukte broodtrommels met snelle levertijd worden gedaan lekker. Het droogt niet uit en kan mooi verpakt worden meegenomen. 

Broodtrommels met snelle levertijd | modellen

Broodtrommels met snelle levertijd en bedrukking zijn in verscheidene mooie modellen te verkrijgen bij De PennenBoer. Mocht het nu toch zo zijn dat het model dat u wenst hier niet tussenstaat, dan is het altijd slim om even contact op te nemen met onze medewerkers en te vragen naar de mogelijkheden. De modellen die u bijvoorbeeld vindt, zijn: 

·      Spiga broodtrommel;

·      vacuum lunchbox

·      lunchbox met bestek. 

Het bedrukken van de broodtrommels met snelle levertijd

Broodtrommels met een snelle levertijd worden meestal van een bedrukking voorzien. Het is ook mogelijk om de broodtrommels met snelle levertijd zonder bedrukking te bestellen, wanneer u dit wenst. Er kan dan zelfs een levertijd van maximaal 2 werkdagen worden gegarandeerd. 

Het bedrukken van de broodtrommels met snelle levertijd kan met de bedrukkingstechniek transferdruk. Er kan dan een mooie kleurrijke bedrukking worden aangebracht op het deksel van de broodtrommel. Heeft u de bedrukking liever op een andere positie van de broodtrommel, dan kan dit uiteraard altijd worden overlegd met de medewerkers van De PennenBoer. U kunt hen iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken via: 

·      074 – 711 0211 (NL);

·      [email protected];

·      online chat. 

Op zoek naar andere relatiegeschenken met snelle levertijd?

Bij De PennenBoer kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze handdoeken, lippenbalsem en mokken.