Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 100 (3)
Materiaal
 1. Katoen (5)
 2. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (4)
 3. 3 kleuren (4)
 4. 4 kleuren (4)
Soorten caps
 1. Baseballcaps (3)
Panels
 1. 5-panel caps (2)
 2. 6-panel caps (1)

Caps met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte caps met snelle levertijd worden ontzettend veel besteld in de webshop van De PennenBoer. Een bedrukte cap kan namelijk overal voor worden ingezet. Dit betekent dat de bedrukte caps met snelle levertijd niet alleen interessant zijn voor bedrijven, maar ook voor verenigingen en (sport)clubs. Promoot uw naam op een eenvoudige en leuke manier en bestel uw bedrukte caps met snelle levertijd bij De PennenBoer. 

Bedrukte caps met snelle levertijd vanaf 25 stuks!

Caps met een bedrukking en een snelle levertijd zijn in verschillende modellen te vinden. Bij De PennenBoer is dit assortiment gewoon eenvoudig online te raadplegen. Vaak denkt men dat caps met een bedrukking en met een snelle levertijd alleen mogelijk is wanneer er een groot aantal van de caps wordt besteld. Bij De PennenBoer doen wij er juist alles aan om het assortiment voor iedereen toegankelijk te maken. Dit betekent dan ook dat u bij ons al bedrukte caps met een snelle levertijd kunt bestellen vanaf 25 stuks! U kunt bijvoorbeeld kiezen uit: 

·      een truckers / baseball model;

·      model met (verstelbare) sluiting;

·      5 panel model;

·      sandwich model. 

Het bedrukken van caps met snelle levertijd

Het bedrukken van caps met snelle levertijd is iets waaraan De PennenBoer veel aandacht besteed. De bedrukking moet namelijk goed worden aangebracht en ook duidelijk, zodat u veel profijt heeft van uw eigen caps met bedrukking en een snelle levertijd. 

Caps met een snelle levertijd van een bedrukking voorzien kan met behulp van verschillende bedrukkingstechnieken: 

·      transferdruk;

·      zeefdruk;

·      borduren. 

Het bedrukken van de caps met snelle levertijd kan met allerlei kleurtjes en in de meeste gevallen ook op verschillende posities van de cap. U kunt dit overleggen met de medewerkers van De PennenBoer. Zij zijn namelijk iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur eenvoudig te bereiken: 

·      074 – 711 0211 (NL);

·      [email protected];

·      live chat. 

Ook andere relatiegeschenken bestelt u met snelle levertijd bij ons!

Bij De PennenBoer kunt u niet alleen terecht voor bedrukte caps met een snelle levertijd, maar ook voor andere relatiegeschenken met een snelle levertijd. Via de webshop kunt u gemakkelijk eens kijken bij: zonnebrillen, strandballen en mokken. U kunt gemakkelijk meerdere producten tegelijk bestellen!