Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Minimale afname
  1. 25 (1)
Materiaal
  1. Overig (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (1)

Handdoeken met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Handdoeken met snelle levertijd en ook nog eens naar uw wens bedrukt, bij De PennenBoer is het uiteraard mogelijk. De PennenBoer doet er alles aan om het bestellen van uw bedrukte relatiegeschenken zo eenvoudig mogelijk te maken. Naast onze gebruiksvriendelijke webshop, proberen wij u nog eens extra tegemoet te komen met ons speciale assortiment met bedrukte relatiegeschenken gecombineerd met snelle levertijden. Bij onze bedrukte handdoeken heeft u dus ook zeer zeker de mogelijkheid om deze te bestellen en ook nog eens snel in huis te ontvangen door de snelle levertijd. 

Bedrukte handdoeken met een snelle levertijd kunnen vrijwel direct worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een opening, een bepaald jubileum of een ander moment waarbij de bedrukte handdoeken niet mogen ontbreken. Met de snelle levertijd van De PennenBoer is dit mogelijk. Wij zorgen er samen met u voor dat u de bedrukte handdoeken op tijd ontvangt! 

Het bedrukken van de handdoeken met snelle levertijd

Het bedrukken van handdoeken met een snelle levertijd levert voor u geen beperkingen op. U kunt namelijk, net zoals u van ons gewend bent, uit allerlei bedrukkingstechnieken kiezen. Hierdoor kan de bedrukking worden aangebracht op de handdoek zoals u dat wenst. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen uit: 

·      transferdruk;

·      band printing;

·      inweving;

·      digitale print. 

Een bedrukking aanbrengen op de handdoek met snelle levertijd kan dus op allerlei manieren. U kunt zelf kiezen wat het meeste past bij uw bedrijf, maar uiteraard kunnen onze medewerkers u hier ook bij helpen. U kunt via onderstaande gegevens contact opnemen met hen en eens overleggen welke mogelijkheid het beste past bij uw bedrukte handdoeken met snelle levertijd. 

Contact opnemen met De PennenBoer

De medewerkers van de klantenservice van De PennenBoer helpen u graag door antwoord te geven op al uw vragen, offertes op te stellen en u bij te staan tijdens het bestelproces. U kunt iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur contact met hen opnemen, via: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected]

·      live chat in de webshop. 

Bedrukte handdoeken met snelle levertijd en nog veel meer!

Naast bedrukte handdoeken met een snelle levertijd, kan er nog veel meer worden besteld bij De PennenBoer met een snelle levertijd: zonnebrillen, snoeppotten en strandballen.