Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 4 tot 6 werkdagen (1)
Minimale afname
  1. 25 (2)
  2. 100 (1)
Materiaal
  1. Kunststof (3)
Bedrukking
  1. 1 kleur (3)
  2. 2 kleuren (2)
  3. 3 kleuren (2)
  4. 4 kleuren (2)

IJskrabbers met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

IJskrabbers met snelle levertijd zijn onmisbaar in de wintermaanden! Veel bedrijven komen echter pas met een bestelling met bedrukte ijskrabbers, wanneer de winter al is begonnen. Het is dan belangrijk dat wij de bedrukte ijskrabbers zo snel mogelijk kunnen leveren, zodat er meteen gebruik van kan worden gemaakt. De PennenBoer begrijpt dit maar al te goed en daarom bestelt u bij De PennenBoer ijskrabbers met bedrukking en een snelle levertijd. 

IJskrabbers met bedrukking en snelle levertijd vergeven

IJskrabbers met bedrukking en een snelle levertijd kunnen door de goede samenwerking tussen u en De PennenBoer snel worden vergeven. U kunt al uw medewerkers van een mooie bedrukte ijskrabber voorzien met een snelle levertijd. Een ijskrabber met bedrukking kan daarnaast ook aan uw relaties worden vergeven. Iedereen neemt de bedrukte ijskrabber met snelle levertijd graag in ontvangst, tijdens de wintermaanden zijn deze namelijk onmisbaar. 

Het bedrukken van de ijskrabbers met snelle levertijd

Het bedrukken van de ijskrabbers met snelle levertijd gebeurt met net zoveel zorg en nauwkeurigheid als bij al onze andere relatiegeschenken. Dat de ijskrabbers bedrukt moet worden binnen een korte tijd doet niks af aan de kwaliteit. U ontvangt van De PennenBoer gewoon de kwaliteit die u gewend bent. 

Het bedrukken van ijskrabbers met snelle levertijd kan met een logo, een bedrijfsnaam, maar ook met een website, telefoonnummer of e-mailadres. U bent helemaal vrij in het samenstellen van de bedrukking die wij voor u aanbrengen op de ijskrabbers met snelle levertijd. Daarnaast kunt u voor de bedrukking ook allemaal kleuren gebruiken, zoals: 

·      rood;

·      groen;

·      blauw;

·      geel;

·      wit;

·      zwart. 

Bij het bedrukken van ijskrabbers met een snelle levertijd kunt u gemakkelijk de gewenste bedrukking naar onze medewerkers toesturen. Zij zullen dan voor u controleren of deze aan alle vereisten voldoet en zullen deze zo snel mogelijk digitaal aanbrengen op de ijskrabber die u heeft uitgekozen. U ontvangt deze digitale proef dan van onze medewerkers per mail. Op deze manier kunt u controleren of alles klopt en of het geheel is geworden wat u had verwacht. 

Contact

Vraag onze medewerkers gerust om advies! 

·      074 – 711 0211 (NL);

·      [email protected];

·      online chat. 

Meer relatiegeschenken met een snelle levertijd!

Bij De PennenBoer vindt u nog veel meer relatiegeschenken met een snelle levertijd, waaronder: broodtrommels, caps en drinkflessen!